Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nádej definitívne zhasla! Túto herečku nikdy neuvidíte vo svojom obľúbenom seriáli

Ruka v ruke so správou, že seriál Klinika Grace (Grey's Anatomy) dostal rekordnú osemnástu sériu, sa oživila možnosť, že by sa do deja vrátila obľúbená postava. Herečka Sandra Oh však bleskurýchle schladila všetkých ráznym postojom.

04.06.2021 07:00
sandra oh, Foto:
Nastal čas zmieriť sa s faktom, že Sandra Oh sa do Grey´s Anatomy nikdy nevráti.
debata

Sedemnásta séria lekárskej drámy priniesla späť do deja veľké množstvo postáv, ktoré sa v minulosti v príbehoch objavili. Fanúšikovia boli nadšení. Zápletky výrazne poznačené pandémiou koronavírusu a hlavná postava na hranici života a smrti však museli zniesť aj dávku kritiky. Celá sezóna bola mimoriadne rozporuplná a nebyť spomínaných návratov, ktoré brnkali na strunu nostalgie, tak by dopadla katastrofálne.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Zostáva len dúfať, že všetko sa utrasie a vráti sa to starých koľají. Televízie sa spamätali po pandémii, vo veľkom sa nakrúca, aj keď s prísnymi hygienickými pravidlami. Tohtoročná jeseň a štart novej televíznej sezóny 2021/2022 sľubuje návrat do normálu.

Fanúšikovia si však stále žiadajú návrat mimoriadne obľúbenej postavy, ktorú stvárňovala herečka Sandra Oh. Jej Cristina Yang bola súčasťou seriálu prvých desať sezón. Pre mnohých to bola nenahraditeľná strata, keď sa rozhodla opustiť príbeh.

superman, superman and lois, Čítajte aj Originálna zábava s notoricky známym hrdinom! A navyše sa zo seriálu stal obrovský hit

Dlhoročne Oh snahy o možný návrat odmietala, keďže bola súčasťou iných projektov. Aspoň malá nádej vždy horela, keby sa Klinika Grace dostala k svojmu záveru. Do úplne poslednej epizódy akéhokoľvek seriálu sa tvorcovia snažia dostať, čo najviac obľúbených postáv. Vyzerá to tak, že ani tento scenár nenastane.

Do pripravovanej osemnástej série, či už bude posledná alebo nie, sa Sandra Oh nevráti. A podľa jej slov nehrozí jej účinkovanie ani keby išlo o koniec.

chicago fire, Čítajte aj Pripravte sa! Na slovenské obrazovky prichádza akčný hit, ktorý nemôžete zmeškať

„Opustila som seriál pred siedmimi rokmi. V mojej mysli je preč. Ale viem, že pre mnohých ľudí nie je. Rozumiem tomu, ale ja som už niekde inde,“ povedala herečka na margo toho, či by bola ochotná vrátiť sa do Kliniky Grace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Oh #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy #oseriáloch