Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia rana pred koncom! Seriálový matador stráca ďalšiu hlavnú postavu

Ďalší lekár končí svoju službu! A to ešte skôr, kým sa 17. séria obľúbeného seriálu Klinika Grace (Grey's Anatomy) skončí. Herec Jesse Williams (Jackson Avery) oznámil, že po dvanástich rokoch sa rozhodol ukončiť účinkovanie v najsledovanejšej lekárskej dráme sveta.

20.05.2021 07:00
jesse williams, grey´s anatomy, Foto:
Herec Jesse Williams po 12 rokoch opúšťa seriál Grey´s Anatomy (Klinika Grace), fanúšikovia sú smutní.
debata

Williams naskočil do seriálu na začiatku šiestej série, keď popularita stúpala strmhlav nahor a on sa na nej poriadne zviezol. Zakrátko sa stal jednou z hlavných hviezd a tešil sa obrovskej priazni divákov, ale nakrúcal aj iné projekty. Napriek tomu zostal verný seriálu, ktorý priniesol celosvetovú slávu.

call me kat, mayim bialik, Čítajte aj Neuveriteľná blbosť! Hviezda Teórie veľkého tresku šliapla poriadne vedľa

Počas aktuálnej série bol na obraze čoraz menej a aj jeho seriálový príbeh sa dostával do slepej uličky. Scenáristi však našli spôsob, ako vymyslieť jeho koniec. Príbeh najnovšieho pokračovania detailne skúma pandémiu koronavírusu nielen na lekárov, ale aj na pacientov, ktorí neraz nemajú dosť peňazí na náročnú liečbu.

Keďže Williamsova postava Jacksona Averyho je bohatá a vlastní nadáciu, ktorá by mohla pomôcť, razom sa zrodila zápletka, na základe ktorej bude môcť herec seriál opustiť.

slovania, Čítajte aj Slovania sa rozlúčili s krvavými jatkami: Vysokú sledovanosť si nedokázali udržať

Jackson Avery chce zmeniť americký zdravotnícky systém, ktorý je nespravodlivý voči nízkopríjmovým skupinám. Rozhodol sa prebrať vedenie rodinnej nadácie, avšak bude musieť opustiť Seattle a presťahovať sa do Bostonu. K jeho rozhodnutiu poslúžila aj ostatná epizóda, keď navštívil svoju životnú lásku April a dcérku, s ktorou však dlhodobo nežije. Milujú sa, avšak nevedia spolu žiť. Všetci traja sa rozhodli, že odídu spolu do Bostonu.

Tohtotýždňová epizóda bude obľúbeného herca tou poslednou a tvorcovia si pripravili dojímavý odchod.

V ostatnom čase Grey's Anatomy trpí odchodmi stálic. Absentuje príchod nových, charizmatických postáv, ktoré by dej potiahli. Namiesto toho odchádzajú rokmi milované charaktery, ktoré neodmysliteľne patrili do deja.

pán profesor 2, gabika marcinková, tomáš maštalír, Čítajte aj Markíza prehovorila: Tento seriál má svoju budúcnosť na obrazovkách jasnú!

„Budem navždy vďačný za nekonečné príležitosti, ktoré mi poskytli Shonda Rhimes (autorka seriálu, televízia, štúdio, kolegovia, Krista Vernoff (aktuálna showrunnerka, Ellen Pompeo a Debbie Allen (producentky seriálu),“ uviedol Williams vo vyhlásení. "Ako herec, režisér a človek som mal nekonečné šťastie, že som sa toľko naučil od týchto hviezd. Som nesmierne hrdý na našu prácu, náš odkaz a to, že napredujem s toľkými skúsenosťami, príležitosťami, spojencami a milými priateľmi.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jesse Williams #Grey´s Anatomy #oseriáloch