Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak predsa! Náhrada za kultové Gilmorky potvrdila úspech, budú nové časti

Netflix síce dlhší čas otáľal, no nakoniec všetko dobre dopadlo. Novinka Ginny & Georgia bude pokračovať druhou sériou, ktorú nedočkaví fanúšikovia uvidia v priebehu budúceho roka.

29.07.2021 07:00
ginny and georgia, Foto:
Netflix potešil, jeho nový seriál Ginny & Georgia sa dočká druhej série.
debata

Ginny & Georgia začiatkom tohto roka doslova uchvátili, pretože dlho sa o tomto seriáli šepkalo, že bude akousi náhradou za Gilmore Girls. Čiastočne to bola pravda. Seriál má veľmi podobné črty a základné premisy, scenáristi hravo vložili niekoľko šťavnatých narážok, no veľmi rýchlo sa ukázalo, že tento seriál si pôjde vlastnou cestou. A to je dobre.

dobrý doktor, Čítajte aj Stále vie vháňať slzy do očí! Avšak zvládne to Dobrý doktor aj naďalej?

Pointa príbehu je založený na vzťahu 30-ročnej matky a svojej 15-ročnej dcéry, ktoré sú skôr kamarátkami ako tradičným chápaním vzťahu matky a dcéry. Usadia sa v gýčovom mestečku Wellsbury, ktoré síce trpí klasickým malomeštiackym syndrómom plynúcim z dobre fungujúcej ekonomiky. Rozhodne nejde o žiadny typický zapadákov, práve naopak. Je to bohaté malé mesto, kde je radosť žiť. Aspoň navonok sa tak tvári.

ginny and georgia, Čítajte viac Tak toto rozhodne nie sú Gilmorky! Náhrada za kultový seriál doslova obarila, v tom dobrom červené pásky, Čítajte aj Markizácky seriál si vypočul verdikt: Mal to byť divácky ťahák, pokračovať však...

Ginny & Georgia je úplne iný typ seriálu s poriadnou dávkou drámy, dokonca kriminálnej zápletky a od milého formátu, kde je všetko pozitívne a utešené má na míle ďaleko.

Nové Gilmorky? Toto je seriál Ginny & Georgia Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Matka s dcérou majú turbulentný vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Ginny and Georgia