Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po dlhej sérii odchodov sa karta obracia! Kto hlási návrat do seriálového hitu?

Udržať seriálového diváka v napätí je náročná úloha. Avšak, čo majú hovoriť scenáristi, ktorí pracujú na jednom projekte neuveriteľných 17 rokov? To je prípad najsledovanejšej lekárskej drámy sveta - Grey's Anatomy (Klinika Grace).

05.05.2021 07:00
greys anatomy, Foto:
Tvorcovia milo prekvapia svojich fanúšikov. Naservírujú im návrat obľúbenej postavy.
debata

Seriál je počas tejto sezóny výrazne poznačený koronakrízou, pretože reálna pandémia komplikovala nakrúcanie. Niekoľkokrát sa musel štart odkladať a aj počas výroby sa kamery niekoľkokrát museli zastaviť, pretože sa objavili prípady nákazy. Navyše, tvorcovia sa rozhodli naplno integrovať pandémiu do deja, začo si vyslúžili aj vlnu kritiky a mierny pád sledovanosti. Kým ostatné lekárske seriály sa jej venovali okrajovo, v Grey's Anatomy sa všetko točí okolo koronavírusu a dokonca hlavnú hrdinku poslali na hranicu života a smrti.

2 na 1, Čítajte aj Hviezda Oteckov zabezpečila zábavnej šou rekordný výkon! Aká sledovanosť padla?

Aby toho nebolo málo, ani 17. séria sa nevyhla odchodom obľúbených postáv. Pobrať sa musel obľúbený lekár Andrew DeLuca, ktorého smrť bola zbytočná a bolo len znakom, že scenáristi si nevedeli dať rady a aby vybičovali emócie, odstránili dlhoročnú postavu.

Tento variant sa za roky vysielania objavil niekoľkokrát. Niektoré postavy však mali šťastie a tvorcovia im napísali šťastný koniec. Medzi najbolestnejšie odchody patrí rozlúčka s Patrickom Dempseym, Sandrou Oh, Jessicou Capshaw, Sarah Drew, Sarou Ramirez, Chyler Leigh, Ericom Daneom. Dobrou správou je, že jeden, respektíve jedna z menovaných sa do deja seriálu vráti.

delukse, zuzana fialová, marián mitaš, Čítajte aj Definitívny koniec Slovanov sa blíži! Čo spraví Jojka? Pripravte sa na toto...
Obľúbená herečka Sarah Drew sa po niekoľkých... Foto: ABC
greys anatomy, sarah drew, Obľúbená herečka Sarah Drew sa po niekoľkých rokoch vracia do Grey's Anatomy.

Už v najnovšej časti sa vráti Sarah Drew alias April Kepner, ktorá sa poslednýkrát objavila na konci 14. série. V tom čase išlo o veľmi nepríjemné prekvapenie, keďže išlo o vyhadzov, pretože herečka rozhodne neplánovala svoj odchod. Tvorcovia jej koniec obhajovali kreatívnymi dôvodmi. Jej postavu, bez väčšieho vysvetlenia, pred rokmi vyškrtli.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Sledovanejší ako Televízne noviny! Markizácky seriál predviedol šialený výkon

Dobrou správou je, že herečka súhlasila s krátkym hosťovaním a fanúšikovia jej postavy sa dočkajú jej krátkeho návratu. Takto to bude vyzerať!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Drew #oseriáloch