Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu! Vracia sa seriálový megahit, ktorý zas a znova vyrazí dych

Príbeh služobníčky je konečne späť! Vyčkávanie na pokračovanie bolo neúmerne dlhé, do produkcie zasiahli všetky možné problémy. No po dvoch rokoch sa seriál vracia, aby pokračoval v rozprávaní mrazivého, dychberúceho a napínavého boja s despotickým Gileádom.

28.04.2021 07:00
príbeh služobníčky, elizabeth moss, Foto:
Všetko nasvedčuje tomu, že tvorcovia sa poučili zo svojich chýb. Nová séria bude poriadne akčná.
debata

Koronakríza, ale aj kreatívne zmeny mali za následok, že sa tvorcom nepodarilo zrealizovať nakrúcanie a premiéru skôr. Doteraz bolo pravidlom, že sa stíhala jedna séria ročne. Návrat do Gileádu by mal byť opäť drsný a konečne sa začne revolúcia voči chorému režimu. Prípravy štvrtej série sa rozbehli na jar minulého roka, no veľmi rýchlo museli byť pozastavené. Pôvodné plány hovorili o reštarte nakrúcania počas leta.

mare of easttown, kate winslet, Čítajte rozhovor Hviezda Titanicu Kate Winslet v novom seriáli: Mala som obrovské šťastie, že mi túto úlohu ponúkli

Navyše tretia séria si zlízla poriadnu dávku kritiky za nie príliš svižný dej a aj preto vznikla idea oddialeného štartu štvrtej série. Preto sa 4. séria na nejaký čas odsunula, nikto vtedy netušil, že príde pandémia. Celé plány sa rozsypali. Výsledkom toho je, že seriál mal nútenú pauzu dva roky.

Netflix, netflix, logo netflix, Čítajte aj Konkurencia je obrovská, zostať lídrom nebude ľahké! Netflix má pripravené miliardy

Navyše, štvrtá séria bude dostupná aj pre slovenských divákov dostupná len pár hodín po americkej premiére prostredníctvom streamovacej služby HBO GO, ktorá seriál vysielala aj v minulých rokoch. Ďalšou dobrou správou je, že je schválená aj piata séria, zostáva len dúfať, že produkcia už nabehne na štandardný režim a podarí sa ju zrealizovať v budúcom roku.

Príbeh služobníčky, pred štartom, ponúka úplne nový trailer plným nových záberov a najmä tuhého začiatku boja proti Gileádu. Revolúcia proti tyranii sa už nedá zastaviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elizabeth Moss #HBO Go #Príbeh služobníčky #oseriáloch #Hulu