Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dlhému obdobiu ticha je koniec: Ohnivá Hra o tróny predstavuje prvé detaily

Pomaly, ale iste to budú dva roky od premiéry finálnej série pôvodného seriálu a o slovo sa začína hlásiť prvý spin-off! Pandémia neposunula premiéru, ktorá je plánovaná na rok 2022.

17.01.2021 07:00
hra o tróny, game of thrones, drak, draky, Foto:
Nová Hra o tróny bude mať premiéru v roku 2022.
debata

Seriál House of the Dragon konečne vstupuje do produkčnej fázy a zostáva len dúfať, že v druhom polroku svet uzrie aj prvý trailer tohto očakávaného seriálu, ktorý mal poriadne kľukatú cestu, kým sa dostal zelenú.

Nový seriál seriál, ktorý ukáže občiansku vojnu v Západozemi v časoch, keď jej vládol rok Targaryenovcov a obloha bola plná drakov tak úspešne napreduje. Dokonca je známe už aj prvé meno herca jednej z hlavných úloh. Britský herec Paddy Considine si zahrá kráľa Viserysa Targaryena. Ostatné úlohy zatiaľ čakajú na obsadenie. S prvou klapkou sa ráta v priebehu budúceho roka.

Televízia HBO si objednala rovno plnohodnotnú 10-dielnu prvú sériu, po tom, čo nečakane zrušila pôvodne zamýšľaný seriál s názvom Bloodmoon. Nakrútil sa dokonca aj pilotný diel, ktorý kompetentní zamietli a upustili od celého námetu.

Tento seriál mal ukázať príbeh tisíce rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. Malo ísť o zlatý vek Západozeme, do ktorého sa začala vkrádať úpadok a najmä príchod zimy a teda Nočného kráľa so svojou nemŕtvou ľadovou armádou.

Hovorí sa, že House of the Dragon by mala mať 5 sezón po desať častí, dokonca sa už objavili aj prvé grafické návrhy drakov, ktorí budú mať kľúčovú úlohu v príbehu. Rozhodne ich bude na obraze viac ako v pôvodnom seriáli. Aj preto postprodukcia bude ešte náročnejšia.

Rozširuje sa aj zoznam hercov, ktorí sa postupne pripájajú k prvému avizovanému menu.

A aby toho nebolo málo, HBO prostredníctvom svojej streamovacej platforme HBO Max už začína seriál promovať a pripomínať divákov, že v budúci rok sa Hra o tróny vráti!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Game of Thrones #oseriáloch #seriál Hra o tróny #HBO Max #House of the Dragon