Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na neskutočný masaker! Kultový seriál 911 sa vracia a vy budete v šoku

Slováci milujú seriál 911! Dôkazom je nadpriemerná sledovanosť, ktorú počas leta na Jojke si dokázal vybojovať. Dobrá správa je, že nová séria klope na dvere. No našinci si na ňu budú musieť ešte zopár mesiacov počkať, zrejme až do leta 2021.

18.11.2020 07:00
911, Foto:
Pripravte sa na bombastický a tragický začiatok 4. série seriálového hitu 911.
debata (1)

Avšak v USA sa akčný seriál prihlási o slovo už v januári. Podobne, ako pri iných amerických seriálov, tak aj štvrtá séria 911 prichádza s niekoľkomesačným meškaním. Televízia FOX rezignovala na čo najskorší štart televíznej sezóny a premiéry odsunula až na začiatok budúceho roka. Avšak produkcie bežia naplno. Neskorším štartom si chcela zabezpečiť vytvorenie „vankúša“, počas jesene vo veľkom nakrúti, čo najviac epizód, ktoré sa odprezentujú o niekoľko týždňov a bude v zásobe dostatočné množstvo, keby sa zase situácia skomplikovala.

Ani koronakríza nezastavila tvorcov, aby poľavili v úsilí priniesť bombastickú akciu, na ktorú si fanúšikovia tohto akčného seriálu zvyknutí. Je už akýmsi zvykom, že nové sezóny otvára nejaká obrovská prírodná katastrofa. Tretia séria, ktorú videli už aj Slováci, bola bombastická. Mesto zasiahla smrtiaca vlna tsunami a aj obľúbení hrdinovia museli bojovať o holé životy.

Takto sa začínala 3. séria 911...

Prekonať túto epizódu je ťažké, no tvorcovia prišli s novou katastrofou, nemenej efektnou. Štvrtú sériu otvorí pretrhnutie obrovskej hrádze a Los Angeles čakajú znova ťažké chvíle. Odnesie si to dokonca aj ikonický nápis Hollywood. Pozrite si prvé zábery zo 4. série 911!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1 #televízny reštart