Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najdrahší seriál na Netflixe sa ukáže v temnom tóne! Koruna drví Alžbetu II.

Už 15. novembra, po ročnej pauze, sa k fanúšikom vráti svetový megahit - The Crown (Koruna). Netflix má pripravenú 4. sériu a ďalších desať častí. Zlou správou je, že seriál následne čaká dvojročná pauza. Tvorcovia v posledných dvoch sezónach opäť vymenia kompletné obsadenie a kým začnú nakrúcať ďalšie časti, tak to ešte potrvá.

13.11.2020 07:00
the crown, Foto:
Diváci sa konečne dočkajú, štvrtá séria predstaví princeznú Dianu.
debata

Netflix čaká naozaj skvelý záver tohto extrémne náročného roka. Kým televízie zostali paralyzované počas koronakrízy, streamovací gigant neustále ponúkal nové a nové seriály a filmy a stal sa neraz záchrancom od nudy. Najnovšie pokračovanie svojho najdrahšieho seriálu ladí, prekvapujúco, do pomerne ponurej, temnej až neraz ťaživej atmosféry. Avšak všetko korešponduje s realitou. The Crown totiž patrí medzi skvosty medzi seriálmi a veľmi autenticky reprodukuje život britskej kráľovskej rodiny a najmä kráľovnej Alžbety II.

Štvrtá séria poukáže na ďalšiu ťažobu koruny, ktorú kráľovná nosí. Je to zodpovednosť za krajinu, ktorá sa dlhé roky zmieta v ekonomickej kríze, ľudí, monarchiu a najmä rodinu. Mnohí bojujú proti monarchii, aj z radov vlastných, no kráľovná je neotrasiteľný maják istoty. To si vyžaduje jej absolútne zapojenie a neraz popieranie samej seba. Počas rokov vysielania seriálu tvorcovia divákom ukázali, ako kráľovské povinnosti postupne drvia Alžbetu II., jej ideály, jej plány. Kráľovná je čoraz vážnejšia, zahĺbenejšia, jej iskra akoby vyhasínala.

Ďalšia desiatka epizód bude zlomová. Na scéna príde nová premiérka, ktorá vyvedie krajinu z krízy a spraví z nej pyšnú veľmoc, no Buckinghamský palác čaká zemetrasenie. Jeho prah prekročí mladá žena, ktorá navždy zmenila kráľovskú rodinu. Princ Charles si privedie mladú Dianu Spencerovú, z ktorej sa stane svetová ikona, pritom naruší „pokoj“ za múrmi kráľovského paláca.

Nateraz to vyzerá tak, že prichádzajúca séria bude najlepšia, dychberúca a pohlcujúca!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown #oseriáloch