Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dobrý doktor sa vymotal z koronakrízy! Prichádza nová séria, aj keď s meškaním

Konečne dobré správy prichádzajú aj z USA, ktoré pandémia koronavírusu zovrela veľmi tvrdo. Tamojšie televízie sa postupne vracajú k normálnemu fungovaniu. S niekoľkomesačným meškaním oproti tomu, ako fungovali pred krízou.

02.11.2020 07:00
the good doctor, dobrý doktor, freddie highmore, Foto:
Dobrý doktor sa vracia so 4. sériou.
debata

Produkcia aj v USA sa zastavila v marci, ako vo zvyšku sveta. Negatívne to ovplyvnilo bežiace sezóny, ktoré museli byť skrátené. Následne čakalo divákov. ale aj televízie niekoľkomesačné vákuum. To sa skončilo začiatkom septembra, keď sa štáby, ale aj herci mohli vrátiť na pľac a začať nakrúcať. Vo veľkom! Televízie stratili veľkú časť príjmov a preto sa produkcia nových častí musí dobehnúť. A prvé výsledky sú na svete.

Práve toto obdobie prinesie návrat obľúbených hitov. Už v pondelok, 2. novembra, sa vracia obľúbený Dobrý doktor so 4. sériou. Práve v prípade tohto seriálu sa podarilo obnoviť nakrúcanie úplne medzi prvými. A to už na konci augusta, keďže sa nakrúca v kanadskom Vancouveri a tam situácia dovolila skorší reštart.

Televízia ABC nemieni poľaviť a aj najnovšia séria by mala mať štandardný počet epizód, ako v prípade ostatných sezón, aj napriek obrovskému sklzu. Tvorcovia sa rozhodli reagovať na situáciu s pandémiou. Bolo by veľmi čudné, keby lekárska dráma nereflektovala aktuálnu situáciu vo svete. Každá séria Dobrého doktora má svoju tému. Trojka bola o láske, či ju Shaun dokáže zvládnuť. Podarilo sa!

Nebyť pandémie, zrejme by príbeh pokračoval inak, avšak scenáristi sa museli prispôsobiť. Nová téma znie ako vyliečiť svet, ktorý sa je hore nohami? Obľúbených hrdinov čaká, doteraz, najťažší boj. Musia zvládnuť pandémiu, ale aj vlastné životy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore #Dobrý doktor #koronavírus #televízny reštart