Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tentokrát už naozaj! Po dlhom čakaní uvidia Slováci novú sezónu tohto hitu...

Lekárska dráma Dobrý doktor (The Good Doctor), ktorá valcuje rebríčky sledovanosti na celom svete, si našla mnoho divákov aj na Slovensku. Avšak našinci si museli na nové epizódy poriadne dlho počkať.

15.10.2020 07:00
dobrý doktor, Foto:
Tretia séria Dobrého doktora štartuje na Slovensku od 15. októbra na televízii Doma.
debata

Prvá séria sa objavila na menšej stanici Doma ešte pred dvoma rokmi na jeseň. Hoci panovala obava, že tento nevšedný seriál o autistickom lekárovi si nebude môcť nájsť dosť divákov, keďže sa vysielal v čase, keď všetky televízie vysielajú hlavné spravodajstvo, nakoniec sa podarilo. Dokonca lámal rekordy a pre Doma to bol jednoznačný hit. Na druhú sériu si Slováci museli počkať poriadne dlho. Až začiatkom tohto roka sa objavila na obrazovkách. Ako útecha mala byť nasadená rovno aj tretia séria. Lenže…

Pritom práve očakávaná tretia sezóna mala byť exkluzívnou premiérou v našich končinách. V USA sa skončila len koncom marca a slovenskí diváci ju mali vidieť v tesnom závese.

Avšak v marci na Slovensko dorazila pandémia a dotkla sa aj Dobrého doktora. Atraktívna premiéra tretej a dlhoočakávanej série musela ísť bokom. Koronavírus a kríza, ktorú vyvolal nielenže zastavil nakrúcanie nakrúcanie seriálov, filmov a relácií, ale kvôli bezpečnosti sa prestal vyrábať aj dabing.

„Vzhľadom na aktuálnu situáciu nebolo možné dokončiť dabing 3. série Dobrého doktora, preto sa jej uvedenie nateraz odkladá,“ povedal pre Pravdu ešte na jar PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Túto jeseň sa situácia výrazne zmenila a televízie sa vrátili, respektíve sa už museli vrátiť do normálneho režimu a začať vysielať premiéry, inak by ekonomické dopady boli ešte horšie ako na jar. A profitujú z toho najmä diváci.

Konečne sa Dobrý doktor predstaví v tretej sérii aj na Slovensku. „Môžem potvrdiť, že od štvrtka 15. októbra o 18:50 sa diváci televízie Doma môžu tešiť na premiérové časti 3. série tohto vynikajúceho seriálu,“ povedal pre Pravdu PR manažér Markízy Lukáš Kočišek. Pre divákov je potešujúca správa, že táto séria má až dvadsať epizód, prvé dve mali po osemnásť častí.

Aktuálne sa už v zámorí nakrúca 4. séria, pre pandémiu, s niekoľkomesačným meškaním. Premiéru bude mať v USA 2. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #televízia Markíza #Dobrý doktor #televízny reštart