Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po skvelom začiatku, nádej na dobrý koniec zhasínala! Čo sa stalo s Hrou o tróny?

Druhá epizóda poslednej série Hry o tróny v mnohom prekvapila. Nekonali sa jatky, bola to zároveň druhá najkratšia epizódy.

09.08.2020 07:00
hra o tróny, game of thrones, jaime, nikolaj... Foto:
Jaime ako člen klanu Lannisterovcov - úhlavných nepriateľov Severu - sa nedočkal príjemného privítania na Zimohrade. Dostal však šancu bojovať na strane živých.
debata

Epizóda s názvom The Knight of Seven Kingdoms pokračovala v temnejšom tóne. Daenerys si čoraz viac uvedomovala, že Sever jej nikdy patriť nebude. Videla oddanosť miestnych, ktorí vzhliadali k Jonovi, Sansa matke drakov tiež nedarovala. Navyše na prah Zimohradu už pochodovala státisícová armáda mŕtvych.

Druhá epizóda ôsmej série Hry o tróny v obrazoch Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Druhá epizóda bola mimoriadne ťažká pre...

Táto časť priniesla dôležité odhalenie o Nočnom kráľovi. Ukázalo, že má záujem len o Brana ako trojokú vranu. Práve on bol studnicou spomienok, ktorú chcel ľadový nepriateľ vymazať a zároveň si podmaniť všetko živé. A najmä záver epizódy priniesol rozuzlenie medzi Jonom a Dany, keď sa dozvedela pravý pôvod svojho milovaného. Tento fakt medzi nich nezvratne vrazil klin a rozdelil ich. Hoci spolu bojovali bok po boku, koniec ich príbehu začínal naberať tragický koniec.

Pozrite si unikátny dokumentárny film, ktorý vás zavedie do zákulisia tejto epizódy!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch