Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spokojná Jojka! Zahraničný hit, ktorý si Slováci zamilovali, má isté pokračovanie

V posledných týždňoch sa na divákov valili skôr negatívne správy, ktoré má na svedomí koronavírus. Sú však aj svetlé výnimky. Konečne sa začínajú hýbať ľady tým správnym smerom. Len nedávno televízia FOX potvrdila, že prípravy na jeseň sú v plnom prúde.

15.06.2020 07:00
seriál 911, 911, Foto:
Seriál 911 je stále veľký divácky hit a ďalšiu sériu má istú. Tú tretiu uvidia čoskoro aj Slováci.
debata

S touto správou sa spája najmä informácia, že pokračovať bude veľký seriálový hit, ktorý opantal aj Slovákov. Seriál 911 dostáva štvrtú sériu, ktorá má odštartovať na jeseň tohto roka. Americké televízie zjavne rátajú s tým, že sa v lete rozbehne plnohodnotné nakrúcanie, aby nebola ohrozená nová televízna sezóna, keď už jarná časť je v troskách. Také boli pôvodné plány. Avšak pandémia v USA pre nezodpovedné správania si vybudovala pevné základy a jej odznievanie ide omnoho pomalšie v porovnaní s krajinami, ktoré zaujali zodpovednejší prístup.

Trailer k 3. sérii hitu 911, ktorý sa toto predstaví na Slovensku.

To sa samozrejme odrazí aj na podobe televízneho vysielania. Hoci v USA sa pripravujú na veľkú vlnu uvoľňovania opatrení a s ňou spojené opätovné spustenie produkcií filmov a seriálov, ešte potrvá niekoľko týždňov, kým reálne padne prvá klapka.

Týka sa to aj hitu 911, ale aj jeho nového spin-offu 911: Lone Star. Diváci sa musia vyzbrojiť veľkou dávkou trpezlivosti, pretože pripravovaná štvrtá séria sa neobjaví skôr ako v januári 2021. Televízia FOX potvrdila, že túto jeseň sa nepodarí plnohodnotne spustiť televíznu sezónu, čo v preklade znamená, že diváci zvyknutí na seriálové stálice ich neuvidia, aj napriek tomu, že sa obnovenie produkcie očakáva v priebehu leta a teoreticky existuje šanca, že by sa stihli nakrútiť nové série.

Dobrou správou však je, že koronakríza neovplyvní podobu leta na Jojke, ktorá si pre Slovákov pripravila premiéru 3. série, na ktorú museli čakať rok. A aby toho nebolo málo, uvidia aj najnovší spin-off 911: Lone Star.

Trailer k spin-off seriálu 911: Lone Star.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1 #koronavírus