Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútny šok! Jeden z najobľúbenejších seriálov sveta stráca hlavnú postavu

Tak tomuto sa hovorí negatívne prekvapenie. Rok 2020 sa začína pre seriálových fanúšikov poriadne studenou sprchou. Televízia ABC potvrdila, že stráca veľkú hviezdu. Seriál Grey's Anatomy (Klinika Grace) opúšťa herec Justin Chambers alias Alex Karev.

14.01.2020 07:00
debata (3)
Seriálový veterán Klinika Grace (Grey's... Foto: ABC
justin chambers, Seriálový veterán Klinika Grace (Grey's Anatomy) dostáva ťažkú ranu. Po 16 rokoch ju opúšťa herec Justin Chambers (Alex Karev).

Chambers je súčasťou najsledovanejšej lekárskej drámy od jej prvej epizódy, v súčasnosti sa vysiela 16. séria. Patril medzi posledných zopár pôvodných charakterov, ktoré v seriáli vystupujú od úplného začiatku. Táto postava si prešla v deji poriadne búrlivým vývojom, zvratmi a stala sa doslova neodmysliteľnou súčasťou a po hlavnej predstaviteľke Ellen Pompeo (Meredith Grey) bol jednou z top postáv. Z outsidera sa stal miláčik publika.

Seriál má potvrdené nakrúcanie aj 17. série, ktorá sa začne na jeseň 2020 a v nej bude účinkovať z pôvodného obsadenia už len Ellen Pompeo (Meredith), Chandra Wilson (Baileyová) a James Pickens Jr. (Richard Weber). Nateraz televízia drží „bobríka mlčania“ o ďalších podrobnostiach ukončenia jeho príbehu, ktorý sa tiahne neuveriteľných 16 rokov. Fanúšikovia dúfajú, že scenáristi budú milosrdní a napíšu mu záver, ktorý ho pošle niekam preč a jeho bodka nebude tragická, ako to väčšinou bývalo v tomto seriáli.

Omnoho zarážajúcejšie znie informácia, že diváci sa s touto postavou už rozlúčili a ani o tom nevedeli. Keď sa Klinika Grace s novými epizódami 23. januára vráti, tak Chambers nebude v nej vystupovať. Jeho posledná epizóda bola odvysielaná koncom novembra, keď prišla informácia, že sa vrátil domov, aby sa postaral o svoju mentálne narušenú matku. Vtedy televízia, aj herec mlčali o tom, že práve jedna veta ukončila dlhoročné účinkovanie. Dalo by sa čakať, že tvorcovia sa rozhodnú napísať srdcervúcu rozlúčkovú epizódu.

Táto správa je o to smutnejšia, že posledné sezóny konečne Alex našiel svoje šťastie a žije spokojným životom po boku seriálovej manželky Jo (Camilla Luddington). Navyše je ohrozené aj jej účinkovanie. Ak by seriálový Alex Karev opustil Seattle, bolo by veľmi zvláštne, keby s ním neodišla aj jeho žena.

„Nikdy nie je ideálny rozlúčiť sa so seriálom a postavou, ktorá ma definovala môj život posledných 15 rokov. Dúfal som v rôzne úlohy a kariérne možnosti. Teraz, keď mám 50 a podporu svojej milovanej ženy a piatich detí, nastal ten správny čas odísť,“ znie oficiálne vyjadrenie Justina Chambersa.

„Chcel by som sa poďakovať televíznej rodine z ABC, Shonde Rhimes (autorke seriálu), pôvodným hercom Ellen Pompeo, Chandre Wilson a Jamesovi Pickensovi a zvyšku úžasného obsadenia, štábu a samozrejme úžasným fanúšikom za neuveriteľnú jazdu,“ uzavrel herec.

Chambers účinkoval v Klinike Grace pravidelne bez väčšej prestávky. Doteraz bolo odvysielaných neuveriteľných 350 epizód.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Justin Chambers