Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máte radi seriál o záchranároch 911? Tak táto správa vás veľmi poteší...

Slovenskí diváci už nejaký čas môžu sledovať osudy záchranných zložiek v Los Angeles v seriáli 911. Aktuálne čakajú na premiéru tretej série. Televízia JOJ na rok 2020 sľubuje vysielania najnovšej série, avšak ešte predtým v USA odštartuje spin-off seriál.

17.01.2020 07:00
911, 9-1-1, lone star, rob lowe, liv tyler, Foto:
Už v nedeľu odštartuje nový seriál 9-1-1. Diváci sa tak dočkajú nových postáv, nového mesta, avšak tých istých napínavých príbehov o záchranárov.
debata

Posledné roky býva zvykom, že z mimoriadne úspešných seriálov chcú televízie vyťažiť, čo najviac. Preto vznikajú spin-off seriály, ktoré neraz sklamú, ale mnohé z nich dokážu plnohodnotne zaujať svoje miesto medzi divákmi. Do týchto vôd už v nedeľu 19. januára vpláva aj obľúbená 911. Televízia FOX dlho tajila prípravy nového seriálu, napokon sa ukázalo, že z dobrého dôvodu. Podarilo sa jej zlákať do hlavných úloh veľké hviezdy.

Herec Rob Lowe sa po dlhšej odmlke vracia na obrazovky, avšak zatieniť ho môže herečka Liv Tyler, známa skôr z filmového plátna. Príbeh novinky ukáže záchranárov v Texase v Austine, spoločným menovateľom so seriálovým súrodencom bude mať iba pointu. Nateraz sa neplánujú crossovery, avšak v budúcnosti sa určite odohrajú, ako to už býva zvykom. Stanice sa vždy snažia vytvoriť jeden prepojený svet.

Nový seriál 911: Lone Star má veľkú nádej na úspech. Pôvodný seriál patrí medzi najsledovanejšie v USA a prichádzajúca novinka vyplní dieru na trhu, keďže aktuálna tretia séria má prestávku vo vysielaní. Dychtiví diváci dostanú svoju dávku akcie s novými tvárami a pritom nevypadnú zo zvyku pustiť v daný čas svoj obľúbený seriál. Poďte sa zoznámiť s novou 911-stkou!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #seriál 9-1-1