Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú omnoho lepšie ako americké! Britské seriály, ktoré naplno opantali divákov

Vo svete hrajú prím americké seriály, ktoré sú považované za najlepšie. Lenže aj európska produkcia vie poriadne zamiešať kartami a predčiť aj neotrasiteľnú pozíciu tvorcov spoza Atlantického oceánu. V poslednom období poriadne silnie najmä britská produkcia a tento rok sa objavili naozaj mimoriadne kvalitné kúsky, ktoré stoja za vašu pozornosť.

26.12.2019 07:00
debata (3)

1. Černobyľ

Absolútnym kráľom tohto roka je jednoznačne miniséria Černobyľ. Obrovský hit z dielne britskej televízie Sky a HBO, ktorý opantal celý svet. Päťdielna dráma predviedla dokonalé vizuálne a herecké divadlo a opäť pripomenula desivú históriu a ako málo stačilo, aby nastal koniec sveta, ako ho dnes poznáme.

2. Years and Years (Roky a roky)

Do našich končí tento seriál prináša HBO. Nenápadná britská dráma však absolútne každého od prvej minúty. Tvorcovia trafili klinec po hlavičke a ukázali blízku budúcnosť Európy a najmä Britských ostrovov. Nie je to o žiadnej apokalypse, všetko je veľmi triezvo spracované a až možno desivo presné!

3. MotherFatherSon (MatkaOtecSyn)

Rovnako ako pri predchádzajúcom menovanom, tak aj pri tomto seriáli platí, že je k dispozícii pre divákov vďaka HBO. Je ukážkou obrovskej moci masmédií, ktorá ovplyvňuje aj najvyššiu britskú politiku a drží v šachu celú krajinu. Točia sa tu obrovské peniaze a boj o moc. Do toho si pripočítajte doslova chladnokrvné vzťahy rodiny mediálneho magnáta, ktorého stvárňuje Richard Gere a hit je na svete a musíte to vidieť!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Černobyľ #oseriáloch #MotherFatherSon #years and years