Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok konca Hry o tróny bol veľkolepý! Toto je unikátny pohľad do zákulisia

Pred samotným štartom záverečnej šestice epizód bola zvedavosť a najmä očakávania vybičované na maximum. Prvá epizóda však priniesla veľmi striedmy začiatok konca. Nekonali sa krkolomné zvraty, zubatá vo veľkom nekosila. Aj napriek tomu epizóda s názvom Winterfell pôsobila majestátne.

02.08.2020 07:00
hra o tróny, game of thrones, jon, daenerys, Foto:
Posledná séria Hry o tróny odštartovala príjemnou epizódou a veľkým potenciálom do ďalších týždňov. Ako mnohí tvrdia, kvalita išla strhmlav nadol.
debata

Na prvý pohľad udrel do očí vyšší rozpočet, ktorý stanica filmárom schválila. Zábery pôsobili filmovo a veľkolepo, čo len podporovalo napätie pred ďalšími epizódami. Najsilnejším momentom bolo lietania na drakoch. Jon po prvýkrát okúsil silu ohnivým monštier.

Prvá epizóda ôsmej série Hry o tróny v obrazoch Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Herec Kit Harrington ako Jon Sneh na novej...

Pre mnohých bola prvá časť prekvapením, nenaplnili sa predpovede o tom, že budú padať hlavy od prvej minúty. Tvorcovia zvolili jemnú a postupnú cestu, len málokto očakával, aký smer naberie druhá polovica série.

HBO postupne odtajnilo aj zákulisie celého nakrúcanie. Pohodlne sa usaďte sa pozrite špeciálny dokumentárny film o tom, ako vznikala celá prvá epizóda. Je to unikátny pohľad do filmárskej kuchyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch