Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepoučiteľné televízie? Tísickrát prevarený námet ide opäť do vysielania

Zdá sa, že niektorých žánrov sa televízie nevedia vzdať, aj napriek tomu, že s nimi niekoľkokrát nepekne pohoreli. O pár dní sa do vysielania dostane nový seriál, ktorý nemá na ružiach ustlané už pred svojim začiatkom.

13.09.2019 07:00
emergence, Foto:
Dokáže mysteriózna novinka Emergence zaujať? Jej podobné námety v minulosti sa skončili fiaskom.
debata

Reč o novinke Emergence, ktorá má stanovenú premiéru na utorok 24. septembra. Na pretras sa dostane ďalšie konšpiračno-psychologická dráma plná nevysvetliteľných záhad sústredených okolo malého dievčatka? Povedomé? Podobne ladené seriály sa v posledných rokoch objavila naprieč televíznych trhom a ani jeden z nich neuspel. Išlo o najväčšie prepadáky vtedajších sezón. Preto je zaujímavé, že ABC ide s týmto seriálom do hlavnej vysielacej sezóny plnej premiér a mimoriadne ostrého boja o diváka.

Napríklad len počas predminulej sezóny, práve na ABC, fiaskom sa skončil seriál The Crossing. Príbeh o zaspatom mestečku, v ktorom sa z oceánu vynoria desiatky ľudí s veľkými tajomstvami. Kľúčovým z nich je, že sú z budúcnosti a utekajú pred ňou, keďže tam ľudstvo nič dobre nečaká.

Kuriozita. Pozrite si najprv trailer ku skončenému seriálu The Crossing a potom k novinke Emergence. Zistíte, že sú si veľmi podobné.

Prípadne pred troma rokmi to bol seriál Believe, v ktorom hlavnú úlohu zohrávalo dievčatko so schopnosťami a chránil ju bývalý trestanec. A netreba zabúdať ani na seriál The Passage, v ktorom tajná vládna organizácia robila pokusy na ľuďoch a jedinou nádejou bola malá pacientka, tú chránil bývalý agent.

Emergence rozpovie, už niekoľkokrát omieľanú pointu, diváci sa opäť ocitnú v zapadákove, prístavnom mestečku Peconic Bay. Policajná náčelníčka sa ujme malého dievčatka, ktoré sa tu znenazdajky objavilo. Nevie, kto je, ako sa ocitla na danom mieste, navyše toto dievčatko nie je obyčajné.

Hlavnú úlohu v seriáli stvárňuje herečka, ktorú si fajnšmekri môžu pamätať z Farga – Allison Tolman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Emergence