Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Meghan je v najnovšej upútavke na posledných Kravaťákov! Čo to znamená?

Dnes je deň D! Kravaťáci (Suits) sa vracajú do vysielania, aby divákom predstavili svoju poslednú sériu. Dlhoročný hit povie svoj posledný príbeh ešte tento rok. Ktoré postavy sa vrátia do deviatej série?

17.07.2019 07:00
meghan markle, vojvodkyňa Meghan, kravaťáci,... Foto:
Kravaťáci sa vracajú s poslednou sériou. Objaví sa v nej, aspoň na pár sekúnd, aj vojvodkyňa Meghan?
debata

Najväčšiu pozornosť prirodzene na seba púta vojvodkyňa Meghan. Práve Kravaťáci ju preslávili ako herečku po celom svete, počas siedmej série požiadala tvorcov, aby jej príbeh ukončili a doviedli do šťastného konca.

Svoju kariéru musela zavesiť na klinec kvôli jej povinnostiam ako novej členky britskej kráľovskej rodiny. Medzičasom sa vydala na princa Harryho a v apríli tohto roka sa stala prvýkrát mamou. Porodila syna Archieho. Všetko nasvedčuje tomu, že v jej prípade ide o príbeh ako z rozprávky.

Tvorcovia seriálu boli na túto alternatívu pripravení a finále siedmej sezóny sa nieslo vo veľkom svadobnom štýle. Jej postava Rachel si vzala dlhoročnú lásku Mikea a obaja začali nový život v Seattli. Následne ôsma séria právnickej dráma priniesla do deja nové postavy, nový príbeh, novú dynamiku, čo skvele doplnilo už len pár členov pôvodnej zostavy seriálu.

Nové pokračovanie bez dvoch kľúčových postáv si predsalen vyžiadalo svoju daň. Sledovanosť klesla, aj keď nepatrne. Mohlo by sa zdať, že televízia USA Network využije novú energiu a bude pokračovať v nakrúcaní. Tieto náznaky potvrdili aj prípravy prvého spin-off seriálu s názvom Pearson, v ktorom sa hlavnej hviezdy ujme herečka Gina Torres (Jessica Pearson). Tá bola súčasťou Kravaťákov prvých šesť rokov.

Lenže po konci osmičky prišlo rozhodnutie, že Kravaťáci predsalen skončia. Dostanú však možnosť dôstojne sa rozlúčiť v skrátenej desaťdielnej sérii, ktorá štartuje v stredu 17. júla.

V tejto súvislosti sa okamžite rozvírili dohady o tom, kto sa do seriálu vráti. Býva zvykom, že tvorcovia sa snažia do seriálovej labutej piesne nalákať čo najviac pôvodných postáv. Prirodzene Meghan je hviezda, ktorú by fanúšikovia chceli aspoň na pár sekúnd znova zahliadnuť.

Špekulácie podporila aj najnovšia upútavka k poslednej sérii, ktorá je zostrihom pamätných okamihov celého seriálu a Meghan v nich samozrejme nemôže chýbať! Chcú tým tvorcovia niečo naznačiť? Podaril sa im husársky kúsok a bude Meghan alias Rachel súčasťou rozlúčkovej série?

Producenti seriálu pred časom potvrdili, že by chceli príbeh Mike a Rachel akýmsi spôsobom ukončiť. Do dvoch epizód sa vráti aj Patrick J. Adams (Mike). Práve on je tým, ktorý by mohol naznačiť, ako ich príbeh pokračuje na novom mieste. Je viac ako isté, že fyzicky sa Meghan v seriáli neobjaví. Bude to len narážka v scenári, prípadne nejaká fotka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #vojvodkyňa Meghan