Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová Kosť na nepoznanie! Toto s ňou v novej úlohe spravili drogy

Len pred pár týždňami mala premiéru štvrtá séria hitu Animal Kingdom a seriál strhol na seba pozornosť, keďže sa k obsadeniu pridala Emily Deschanel. Bývalá seriálová antropologička Temprerance "Kosť" Brennanová sa predstavila v diametrálne odlišnej úlohe, na ktorú boli diváci zvyknutí.

19.06.2019 07:00
emily deschanel, david boreanaz, kosti, seriál... Foto:
Emily Deschanel ešte ako Brennanová v Kostiach.
debata

Seriál Bones (Kosti) bezpochyby bola životná úloha pre Emily Deschanel, počas dvanástich sezón dokonale a nenapodobiteľne stvárňovala svojskú vedkyňu a vyšetrovateľku v jednom. Po viac ako dvojročnej pauze sa Emily Deschanel vrátila na obrazovky v 4. sérii seriálu Animal Kingdom.

Jej návrat na obrazovky je však postupný. Rozhodne nie je hlavnou hviezdou a ani nebude. Upísala sa účinkovaniu v rámci aktuálnej série ako vedľajšia, no podstatná, postava, ktorá je hybnou silou hlavných zápletiek.

Medzičasom dala zbohom imidžu „maminy“, ktorý mala v posledných sezónach Kostí, keďže počas nakrúcania porodila dve deti a náročné nakrúcanie jej nedovolilo si dať prestávku a venovať sa rodine na plný úväzok. V Animal Kingdom si strihla úlohu Angely, zdanlivo bývalej narkomanky, ktorá je, okrem iného, poriadne prešibaná, vypočítavá a kladné povahové črty nepatria k prednostiam jej osobnosti.

K tejto úlohe tvorcovia prispôsobili celkový vzhľad, ktorý fanúšikov poriadne prekvapil. Bledá koža, prepadnutá tvár, neupravený zovňajšok. Toto už nie je vždy upravená Brennanová!

Premeny seriálovej Kosti Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Emily Deschanel ako Angela v seriáli Animal...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Deschanel #Bones #BONES (Kosti) #oseriáloch