Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutný pohľad na niekdajšiu hviezdu Dallasu. Toto už nie je Bobby

Kedysi patril medzi najvychytenejšie tváre seriálov, dnes sa mu ušla už len malá vedľajšia úloha. Reč je o Patrickovi Duffym, niekdajšej hviezde Dallasu, za ktorým šaleli davy.

31.05.2019 07:00
patrick duffy, station 19, Foto:
Pohľad na herca Patricka Duffyho v seriáli Station 19 negatívne prekvapil.
debata (13)

Dnes 70-ročný herec má svoje najslávnejšie časy dávno za sebou. Po ikonickej úlohe Bobbyho Ewinga ešte zaujal v sitkom Krok za krokom ako otec rozvetvenej rodiny Frank Lambert. Aj keď sa objavil aj v iných televíznych filmoch a malých seriálových úlohách, jeho dve predchádzajúce mu navždy prischli.

Pomerne prekvapujúco pôsobil jeho posledná prezentácia na televíznych obrazovkách. Nebola to už veľká úloha, ale malá epizódna, keď sa len pred pár dňami objavil na obrazovkách televízie ABC v hasičskom seriáli Station 19, ktorý je spin-offom legendárnej Kliniky Grace (Grey's Anatomy). V poslednej epizóde druhej série s názvom Into the Wildfire stvárnil hosťujúcu postavu milujúceho manžela, ktorý sa snažil zachrániť život svojej manželky a svoj dom pred obrovským lesným požiarom.

Jeho hrdinské činy však nedopadli dobre. Nezastaviteľný požiar pohltil všetko, čo mu stálo v ceste a on sám prišiel o ruku. Našťastie tím seriálových hasičov sa z ohnivého pekla dostal a zachránil aj manželov. Duffy neupútal svojim hereckým umením, ale zovňajškom. Spustnutý, s dlhými šedivými vlasmi, fúzikmi nepripomínal ani zďaleka svižného dôchodcu a už vôbec nie jeho najslávnejšie časy v Dallase.

Seriál Station 19 sa čoskoro dostane aj na slovenské obrazovky. Od 28. júna ho uvedie televízia Wau.

Niekdajšia hviezda Dallasu - Patrick Duffy - sa... Foto: ABC
patrick duffy, station 19, Niekdajšia hviezda Dallasu - Patrick Duffy - sa objavil v malej úlohe v seriáli Station 19.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Dallas #Station 19 #Patrick Duffy