Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Posledná séria Hry o tróny smrťou nešetrila. Ktorá bola najšokujúcejšia?

Sága z pera Georgra R.R. Martina sa nikdy nezdržala späť v rôznych smrtiacich prevedeniach, ktoré sa, samozrejme, dostali aj na obrazovky. Počas celého vysielania seriálu tvorcovia David Benioff a D.B.Weiss preniesli autorove predstavy aj do vizuálnej podoby.

25.05.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, jon, daenerys, Foto:
Jon naplnil svoj osud, keď sa vrátil späť medzi živých. Bol ich odvekým ochrancom. Vedel, že musí Daenerys zabiť.
debata (1)

Na obrazovke sa odohrali stovky úmrtí dôležitejších postáv. Celkovo zubatá kosila v niekoľkotisícovom počte. Záverečná séria nebola výnimkou. Rozuzlenie poriadne prepletených zápletiek si vyžadovalo rázne kroky zo strany tvorcov, čo vyvolalo vášnivé reakcie zo strany skalných fanúšikov. Jeden tábor spracovanie poslednej kapitoly seriálu tvrdo odsúdil, druhý – naopak – je spokojný.

Prečítajte si recenziu poslednej časti Hry o tróny v článku: Šokujúci koniec alebo predvídateľný paškvil? Hra o tróny sa skončila

Kto čakal krvavé jatky od prvej epizódy, tak sa pekelne zmýlil. Prvé dve epizódy, prekvapujúco, milosrdné. Zmena prišla od tretej časti a ikonickej bitky o Zimohrad. Aj nasledujúce epizódy sa nedržali späť a postupne ubúdali hlavné postavy. Ktorá smrť bola najviac prekvapujúca? Hlasujte v ankete!

Hra o tróny a výber úmrtí v poslednej sérii Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Jon naplnil svoj osud, keď sa vrátil späť medzi...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch