Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nie všetko je o Hre o tróny. Na premiéru čaká ďalší hviezdne nabitý hit!

Zdá sa, že tento rok bude pre HBO naozaj zlomový a jednoznačne najlepší, čo sa seriálovej ponuky týka. Strieda sa hit za hitom.

25.04.2019 07:00
big little lies, veľké malé klamstvá, Foto:
"Montereyskú päťku" čakajú v druhej sérii ťažké chvíle. Podarí sa im utajiť ich zločin?
debata

Rok 2019 nebude pre túto stanicu len o Hre o tróny, aj keď je to najväčší jej hit. Pre divákov má pripravené ďalšie lahôdky a postupne ich predstavuje. V máji to bude napríklad desivá miniséria Chernobyl, v lete temná dráma Euphoria so Zendayou. Oči a zvedavosť obecenstva sa najviac sústreďuje na hit Big Little Lies (Veľké malé klamstvá).

Hviezdne nabitá kriminálna dráma sa vráti už 9. júna s druhou sériou, do ktorej prichádza oscarová Meryl Streep. A pritom to mala byť iba jednorázová záležitosť. Ošiaľ, ktorý sa strhol po prvej sedmičke epizód bol enormmný a tak sa dlhšie hľadalo riešenie, ako priviesť Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoe Kravitz späť. Podarilo sa. Pochopiteľne.

Autorka knižnej predlohy Liane Moriarty, podľa ktorej bola prvá séria nakrútená, napísala špeciálne pre túto príležitosť pokračovanie. To samozrejme čaká aj knižné vydanie. Hoci malo ísť o uzavretý príbeh, záverečná scéna poslednej epizódy otvorila dokorán dvere pre pokračovanie. Po dvoch rokoch sa seriál vráti s ďalšími epizódami, ktoré majú byť už reálne posledné.

„Montereyská päťka“ – Madeline, Celeste, Jane, Renata a Bonnie sa vrátia v plnej paráde. Minulosť a zákon im bude v pätách, ale nebude ich šetriť ani samotný život. Život v malomeštiackej zbohatlíckej komunite má svoje čudné pravidlá a treba sa im prispôsobiť, inak hrozí vylúčenie a rola outsidera. Monterey nikomu nič nedaruje a pätica žien bola vždy hlavnými hviezdami, teraz ich piedestál sa bude otriasať v základoch.

Navyše v lete už emócie okolo konca vychladnú a diváci budú pripravení na ďalšie dávky obľúbených seriálov a Big Little Lies je lahôdkou, na ktorú sa oplatilo počkať. HBO už medzičasom predstavilo aj prvý trailer a ten sľubuje poriadne vybičované emócie. Inak sebavedomým ženám bude šliapať na päty spravodlivosť, ale aj svedomie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Reese Witherspoon #Shailene Woodley #Nicole Kidman #Big Little Lies #Veľké malé klamstvá