Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Prvá epizóda Hry o tróny bola milosrdná! Kto zomrie v ďalšej?

Seriál o súperení niekoľkých rodov o nadvládu nad Západozemou je charakteristický nečakanými zvratmi a najmä prekvapujúcimi rôznymi variáciami smrti. Prvá epizóda nemala obete, čo je v histórii malý precedens.

20.04.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, daenerys, jorah, Foto:
Prvá epizóda bola špeciálna, v zmysle, že žiadna z postáv nezomrela. Zmení to druhá epizóda?
debata (1)

Počet epizód, v ktorých nikto nezomrel, by sa dal spočítať na prste jednej ruky. Premiéra ôsmej série bola tým vzácnym príkladom toho, že tvorcovia vedia byť milosrdní a zamerali sa skôr na dlhoočakávané stretnutia násilím rozdelenej rodiny Starkovcov. Každý však vie, že tento malý záblesk nádeje je len skutočne veľkým tichom pred búrkou.

Nočný kráľ so svojou armádou stále rozširuje svoje rady a pochoduje smerom na juh. Práve Zimohrad, kde sú sústredení Starkovci spolu s Daenerys, drakmi a jej armádou majú byť miestom, kde sa odohrá rozhodujúca bitka o Západozem a zničiť ľadového nepriateľa. Dá sa však tušiť, že tu dôjde k najväčšiemu krviprelievaniu.

Už v nedeľu je na programe druhá epizóda, ktorá bude tejto veľkej bitke predchádzať. Preto vyvstáva otázka. Bude aj táto epizóda ešte bez strát na životoch alebo niekto už padne? Za svoje tipy môžte hlasovať v priloženej ankete!

Trailer k druhej epizóde ôsmej série.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch