Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvorcovia Hry o tróny priznali najkrutejšiu smrť, ktorú nikto nikdy nevidel

Čo sa najviac spája so seriálom Hra o tróny? Dejové zvraty a najmä vždy šokujúce a naturálne vyobrazené úmrtia postáv. Za sedem sezón prišlo o život približne tisícka postáv. O jednej sa dlho mlčalo a patrí medzi tie najhoršie.

11.04.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, ser pounce, Foto:
Tvorcov seriálu nachytali skalní fanúšikovia. Všimli si, že nezrovnalosť s kocúrom. Tí museli prísť s originálnym a vtipným vysvetlením.
debata

Už o štyri dni príde na obrazovky prvá epizóda záverečnej série a nikto nepochybuje o tom, že v najbližších týždňoch padnú viaceré obľúbené postavy. Tvorcovia Daniel Weiss a David Benioff nedávno potvrdili krutý osud ďalšej „postavy“, ktorá sa objavila len na pár sekúnd počas štvrtej série.

Tentokrát však ide o vtipnejšiu historku, keďže skalným fanúšikom neujde ani ten najmenší detail a všimli si, že z deja sa vytratil kocúr Ser Pounce, ktorý patril Tommenovi Baratheonovi.

Duo tvorcov na margo množiacich sa otázok vyslali jasnú odpoveď. Kocúr je po smrti! A jeho odchod bol poriadne krutý. „Cersei nenávidela meno Ser Pounce tak veľmi, že nemohla dovoliť, aby kocúr ďalej žil. Smrť zvieraťa bola natoľko krutá, že sme ju nemohli ukázať“, dodávajú s humorom tvorcovia, ktorých prekvapilo, ako do detailov majú jednotlivci napozeraný seriál.

Podľa nich kocúr si o smrť koledoval, keďže sa svojho času „promenádoval“ pri dverách Červenej bašty a Cersei ho zbadala a prišla s ďalším diabolským plánom. Ser Pounce jej totiž pripomínal samovraždu Tommena a rozhodla sa konať. Plus sa pripojila nenávisť k jeho menu.

Práve na tejto vtipnej príhode sa ukazuje, že fanúšikovia dokážu prekvapiť aj tvorcov, ktorí majú inak všetko premyslené do bodky. Na kocúra všetci kompetentní zabudli. Až doteraz.

Hra o tróny - záverečná 8. séria Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gwendoline Christie ako Brienne z Tarthu v 8....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch