Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zlu neutečiete! Mladá čarodejnica okúsila opojnú chuť a naplno si ho užíva

Apríl bude znamenať pre seriálových fanúšikov doslova žatvu. K ospevovanej Hre o tróny sa pridá aj Killing Eve, ale aj Sabrina. Začiatok jari bude bombastický!

20.03.2019 07:00
sabrina, kiernan shipka, chilling adventures of... Foto:
Mladá čarodejnica už prijala Temného pána, ten jej bude v druhej sérii stáť za chrbtom.
debata

Práve tretia menovaná sa vďaka Netflixu vráti k divákom a to rovno s druhou sériou svojich temných a už poriadne okultistických príbehoch. Chilling Adventures of Sabrina na jeseň minulého roka poriadne prekvapili a mladá čarodejnica sa, právom, zaradila medzi najlepšie seriály roka 2018. Streamovací gigant dal Sabrine úplne iný nádych, na aký boli diváci zvyknutí vďaka komediálnemu seriálu.

Prvá séria priniesla poriadne temnú nádielku príbehov, pritom sa nezabudlo na vtipné hlášky a najmä mimoriadne briskný scenár, ktorý naozaj vyčnieval. Netflix má tradične dobrú ruku na obsadzovanie postáv a Sabrina nebola výnimkou.

Začiatok seriálu sa zameral na mladú čarodejnicu, ktorá balansuje medzi magickým svetom a vidinou smrteľného života. Desaťdielna séria bola prepracovaná do detailu a postupne Sabrina podľahla volaniu pekla. Temný pán má s ňou vlastné plány a manipuláciami ju dostal tam, kam potreboval. Prijala čarodejnícke ja a stala sa jednou z najmocnejších magických bytostí.

Druhá séria, ktorá odštartuje 5. apríla priamo nadviaže na koniec seriálu. Sabrina je pohltená mocou, v čarodejníckom svete je úplne iná. Sebavedomá, tvrdá, nekompromisná a silnie. Slabnúcou brzdou je svet ľudí, kde má svoju lásku Harveyho a priateľov. Silnejúca temnota bude však budovať väčšiu priepasť medzi dvoma svetmi.

Netflix sľubuje v novej deviatke príbehov neviazanú zábavu, ale aj hororu. Kým prvá séria držala pomyselnú ruku na ručnej brzde, nové príbehy už majú byť zbesilou jazdou, čoho dôkazom je aj najnovší trailer. Dobrou správou je, že je potvrdená už aj tretia a rovno aj štvrtá séria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Kiernan Shipka #oseriáloch #Chilling Adventures of Sabrina