Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútna bomba! Koniec Hry o tróny sa odhaľuje ako nikdy predtým

Už len čosi vyše dvoch mesiacoch delí svet od začiatku vysielania poslednej série Hry o tróny. Doteraz skúpe HBO, ktoré z ôsmej série zverejňovalo len malé omrvinky, teraz šokujúco ukázalo nálož fotiek, na ktorých sú zachytené takmer všetky hlavné postavy.

07.02.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, 8 séria, posledná... Foto:
Kit Harrington ako Jon Sneh a Emilia Clarke ako Daenerys Targaryen v 8. sérii Hry o tróny.
debata (8)

Posledná šestica epizód sa predstaví od nedele 14. apríla a televízia sľubuje neopakovateľný zážitok. Záverečné časti sú poňaté skôr ako samostatné a najmä veľkolepé filmy. HBO doprialo tvorcom rekordný rozpočet a rovnako aj voľnú ruku pri produkcii, preto sa nakrúcalo až desať mesiacov a producenti sľubujú scény, ktoré sa doteraz na televíznej obrazovke neobjavili.

Hra o tróny sa musí rozlúčiť veľkolepo, diváci na ôsmu sériu čakali takmer dva roky a museli strpieť fakt, že až donedávna HBO oficiálne nevypustilo žiadne informácie. Až v posledných týždňoch sa objavilo niekoľko teaserov, ktoré však v podstate nič neprezradili z deja. S výnimkou a potvrdením úvodných scén ôsmej série, keď Jon a Daenerys prídu na Zimohrad, kde Sansa nebude vítať matku drakov s otvorenou náručou.

V stredu večer televízia prelomila zdržanlivý odstup a po mesiacoch „suchôt“ zverejnila doslova nálož až štrnástich oficiálnych promo fotiek postáv z poslednej série, ktoré sú pre fanúšikov seriálu priam pastvou pre oči. Viac v priloženej galérii!

Hra o tróny - záverečná 8. séria Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gwendoline Christie ako Brienne z Tarthu v 8....

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch