Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chystá Meghan Markle ďalšiu provokáciu? Vráti sa poslednýkrát do seriálu?

Len pred pár dňami sa obľúbení Kravaťáci vrátili s novými epizódami aktuálnej ôsmej série a za ten krátky čas toho stihli naozaj veľa. Najdôležitejšou správou je potvrdenie konca právnickej drámy. Televízia USA Network takmer po dekáde pošle svoju seriálovú vlajkovú loď do výslužby.

31.01.2019 07:00
meghan markle, vojvodkyňa meghan, Foto:
Kravaťáci smerujú k svojmu záveru. Diváci chcú späť aj Meghan Markle. Vráti sa? Poruší zabehnuté pravidlá kráľovského dvora?
debata

Pripravovaná deviata séria bude pre Kravaťákov posledná. Navyše labutia pieseň bude mať iba desať epizód, namiesto tradičných šestnásť. Seriál teda stihne svoj záver odohrať ešte v závere tohto roka. V súvislosti s oznámením konca sa rozvírili debaty o tom, že tvorcovia budú chcieť – pochopiteľne – priviesť späť čo najviac postáv späť do deja, čo i len na moment.

Najväčšia pozornosť je neprekvapujúco nasmerovaná na Meghan Markle, ktorá drámu opustil na konci siedmej série na vlastnú žiadosť. Zavesila hereckú kariéru na klinec a stala sa súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Poruší bývala hviezda všetky pravidlá a stane sa súčasťou deviatej série?

Pre tvorcov by bolo absolútnou prestížou získať Markle čo i len na pár minút, sledovanosť by vystrelila do výšin. Do karát im nehrá fakt, že v apríli by mala porodiť princovi Harrymu prvého potomka a nakrúcanie poslednej série by sa malo rozbehnúť na začiatku leta. Navyše kráľovský protokol je mimoriadne prísny.

Účasť člena kráľovského klanu v seriáli by bol bezprecedentným krokom a mohol by ju vrhnúť do nemilosti nielen samotnej Alžbety II. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa síce vysúvajú do menej formálnej polohy, avšak bontón kráľovskej rodiny zrejme neráta s možnosťou účasti v komerčnom projekte. Na druhú stranu sa viacerí členovia, kráľovnú nevynímajúc, stali súčasťou televíznych šotov. Pamätný je spot nakrútený s Alžbetou II. s agentom 007.

Pripomeňte si pamätný spot s britskou kráľovnou Alžbetou II. a agentom Jamesom Bondom v podaní herca Daniela Graiga.

Nie je tajomstvom, že Meghan má fantastické vzťahy nielen s autorom seriálu Aaronom Korschom, ale aj ostatnými hereckými kolegami. Dokonca boli hosťami na kráľovskej svadbe. Práve tento fakt podporuje myšlienku toho, že by postava Rachel mohla absolvovať aspoň krátke cameo. Spôsobov, ako vrátiť túto postavu na pár minút je naozaj veľa. Reálna účasť vojvodkyne zrejme nepripadá do úvahy, pár záberov by mohla nakrútiť v Británii.

Keďže tvorcovia na konci siedmej série napísali Rachel a Mikeovi happy end a obaja začali nový život v Seattli, účasť Meghan sa ponúka ako krátky video pozdrav. Každopádne, ak by sa akákoľvek účasť podarila zrealizovať, bola by to absolútna prestíž pre seriál.

Krátko po oznámení konca Kravaťákov sa k celej situácii vyjadril aj sám autor seriálu. Ten len potvrdil úmysel vrátiť, čo najviac postáv do seriálu. Najreálnejšie vyzerá opätovná účasť Patricka J. Adamsa alias Mikea. Údajne sa mal objaviť aj v ôsmej sérii, lenže všetko nasvedčuje tomu, že sa nestihne vytvoriť priestor na jeho návrat. Reálnejšie kontúry môže dať záverečná sezóna.

„V tejto chvíli neviem povedať, ktoré z pôvodných postáv sa vrátia alebo nie, pretože príprava deviatej série je na úplnom začiatku“ povedal Korsch. „Najprv musíme pripraviť ideu poslednej série a až potom môžeme hľadať spôsoby, ako vrátiť postavy do deja“ uzavrel.

Mal Tomáš Maštalír strach pri nakrúcaní Trhliny? Čo ho desilo? Pozrite si exkluzívne video na TV Pravda!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #vojvodkyňa Meghan