Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbená dráma má za sebou najdojemnejšiu epizódu. Neudržíte slzy

Klesajúca sledovanosť a pomaly, ale iste vyčerpaný dej. Aj to je Klinika Grace (Grey's Anatomy), ktorá koncom septembra vstúpila do pätnásteho roku vysielania a tvorcovia musia prichádzať so zaujímavými detailmi, ktoré seriálového veterána zatraktívnia.

08.11.2018 07:00
klinika grace, greys anatomy, ellen pompeo,... Foto:
Tvorcovia si pripravili veľké a dojemné prekvapenie v rámci 15. série a vsunuli do jednej z epizód zosnulé postavy.
debata

Niečo také sa stalo aj počas prvej novembrovej epizóde, v ktorej sa spomínalo na zosnulých blízkych. Pre televíznych tvorcov teda ideálna príležitosť, ako vniesť povestnú nostalgiu a priviesť späť milované postavy, po ktorých dlhé roky volajú diváci.

Jediná smola, že sledovanosť neposkočila na vyššie hodnoty, možno aj preto, že televízia ABC o krátkych pohľadoch mlčala a nepromovala ich a preto záver šiestej epizódy s názvom Flowers Grow Out of My Grave bol skutočným prekvapením pre tých verných.

Málokto by asi čakal, že sa na krátky okamih vráti zosnulý manžel Meredith – Derek, prípadne jej matka Ellis. Ďalším čerešničkou bolo pripomenutie jednej z najtragickejších epizód vôbec. Bolo to práve finále ôsmej série a začiatok deviatej série, keď seriál tragicky opustila sestra Meredith – Lexie a jej láska Mark.

V seriáli sa na pár sekúnd opäť objavil aj... Foto: Printscreen ABC
klinika grace, greys anatomy, V seriáli sa na pár sekúnd opäť objavil aj Derek (Patrick Dempsey), žiaľ, len ako spomienka.

Jeden z najobľúbenejších párov sa nedočkal happyendu, ako všetci dúfali, ale obe tieto postavy nechali zomrieť. Rovnako tragicky opustil začiatkom šiestej série dej aj George, ten rovnako mihol v spomínanej epizóde a „dušičková“ časť dostala razom úplne iný rozmer a atmosféru.

Krivka zostala v štandardných hodnotách, ktoré aktuálne 15. séria dosahuje, teda približne o dva milióny menej, ako to bolo pred rokom. Momentálne túto lekársku drámu sleduje v priemere 6.5 milióna divákov s ratingom 1.5.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy #oseriáloch