Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zbystrite pozornosť! Prvé zábery z konca Hry o tróny sú tu

Televízia HBO už promuje ďalšiu televíznu sezónu a diváci sa majú na čo tešiť! Popri plejáde nových seriálov a nových sérii, HBO ukázalo prvé zábery z poslednej série Hry o tróny. Blíži sa azda najlepšia seriálová smršť, akú doteraz zažili.

28.08.2018 07:00
hra o tróny, game of thrones, armáda mŕvych,... Foto:
Koniec Hry o tróny je neodvratný, Stena padla a do Západozeme kráča armáda mŕtvych na čele s Nočným kráľom.
debata

Nekonečné čakanie na záver krvavej ságy znepriatelených rokov zo Západozeme sa chýli ku koncu. HBO oficiálne avizuje príchod ôsmej série na rok 2019. Stále platí posledné vyjadrenie programového riaditeľa, že šesťdielny záver bude mať premiéru v prvej polovici budúceho roka, zvedavosť a napätie stúpa, keď televízia potešila pozorných divákov malou omrvinkou v podobe úplne prvých záberov z poslednej série.

V špeciálnom propagačnom prome, kde sa prezentujú všetky najväčšie highlighty nadchádzajúcej televíznej sezóny sa mihla aj scéna, ktorá zachytáva, od 1:10, Jona Sneha (Kit Harrington) a Sansu (Sophie Turner) v dojemnom objatí a vzájomnej rozlúčke. Dá sa len dedukovať, že sa nevlastní súrodenci lúčia alebo vítajú.

Prvá ochutnávka ponúka aj pohľad na Jona Sneha... Foto: Printscreen HBO
hra o tróny, game of thrones, jon, posledná séria, Prvá ochutnávka ponúka aj pohľad na Jona Sneha (Kit Harrington).

Jedno je isté, opäť sa stretnú na Zimohrade, teda na mieste, ktoré v ôsmej sérii čaká obrovský stred znepriatelených armád a odohrá sa tu jedna z najväčších bojov, aké doteraz diváci videli.

V prvom zábere je vidieť aj Sansa Stark (Sophie... Foto: Printscreen HBO
hra o tróny, game of thrones, sansa, posledná séria, V prvom zábere je vidieť aj Sansa Stark (Sophie Turner).

Vďaka fanúšikom, ktorí osemmesačné nakrúcanie denno-denne tajne stalkovali a zverejňovali zábery z nakrúcania sa vie, že Zimohrad čaká ohnivá katastrofa. Predpokladá sa, že práve na tomto, pre seriál, ikonickom mieste sa po prvýkrát stretne armáda mŕtvych so spojenými vojskami Západozeme a ničivú silu zrejme ukážu aj draky.

Z prvých záberov sála mimoriadne pochmúrna a temná atmosféra a bez ohľadu, či prvé zábery z Hry o tróny ukazujú zvítanie alebo rozlúčku, nechŕli z toho šťastie. Stena padla a armáda mŕtvych na čele s Nočným kráľom a drakom Viserionom pochoduje na svet živých.

Nadchádzajúca sezóna na HBO však nebude len o Hre o tróny. Črtá sa jedna z najsilnejších seriálových sezón za posledné roky. Už v septembri odštartuje 2. série hitu Deuce, objaví sa nový seriál Camping s Jennifer Garner, My Brilliant Fried, nová sezóna Room 104, Barryho, posledná séria Veep (Viceprezidentka). Medzi najočakávanejšie nové pokračovania, okrem Hry o tróny, patrí tretia séria True Detective, a nebudú chýbať ani Veľké malé klamstvá (Big Little Lies) s hviezdne nabitým obsadením, ku ktorému sa pridá Meryl Streep.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #HBO #Sophie Turner #Kit Harrington #Game of Thrones #oseriáloch