Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pri tomto seriáli nezostane oko suché. Bude to kópia This is Us?

Aj iné televízie chcú mať na obrazovkách klasický dramatický žáner, ktorý sa výhradne zameria na vzťahy. Po úspechu This is Us prichádzajú napodobeniny.

27.07.2018 07:00
a milion little things, milon little things, Foto:
Dojemná novinka ukáže, že aj tie najväčšie priateľstvá majú svoje tajomstvá.
debata

Televízii NBC pred dvoma rokmi vyšiel ťah priniesť k divákom starú dobrú drámu, kde nie sú dôležité špeciálne efekty, ani nič nadprirodzené. Po rokoch sa vyplnila diera na trhu so žánrom, ktorý je výlučne o vzťahoch a ukazuje rôzne životné situácie, ktoré sú úplne obyčajné a zažíva ich každý. Úspech sa dostavil a z This is Us je už dva roky neprekonateľný hit. V septembri odštartuje už tretia série.

Tohto úspechu si, prirodzene, všimla aj konkurencia, ktorá v tomto prípade poriadne zaspala. Televízia ABC chce nadviazať na úspech klasickej rodinnej drámy a koncom septembra ponúkne svoju vlastnú verziu tohto žánru. Že sa to (ne)nápadne podobá na konkurečný seriál? To nikomu nevadí, trend je jasný. Diváci si žiadajú tento typ seriálov.

Novinka A Million Little Things sa podobá atmosférou, ale aj pointou. Síce hlavní hrdinovia nebudú tvoriť jednu pokrvnú rodinu, ako v This is Us, v istom zmysle budú rodinou. Pôjde o príbeh skupinky blízkych priateľov, ktorých paralyzuje samovražda jedného z nich. Razom všetci o sebe zisťujú, že každý pred sebou skrýval rôzne tajomstvá a začnú objavovať pravú pointu priateľstva, ktorá sa objaví až po tragickej udalosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #A Million Little Things