Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kravaťáci nebudú ako predtým. Seriál bude pokračovať bez dvoch hviezd

Televízia USA Network prelomilo niekoľkomesačné ticho okolo seriálu Kravaťáci (Suits). Dlho sa polemizovalo nad jeho budúcnosťou. Teraz je už všetko jasné.

01.02.2018 07:00
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick... Foto:
Kravaťákov opúšťajú dve hviezdy - Meghan Markle a Patrick J. Adams.
debata

Seriál bude pokračovať aj ôsmou sériou, ktorú dhlší čas televízie nevedela potvrdiť. Dôvodom – paradoxne – nebola nízka sledovanosť, ale otázna účasť dvoch hlavných postáv. Už pred časom sa hovorilo o tom, že Meghan Markle mala v pláne po aktuálne vysielanej 7. sérii dať „svojej“ právnickej kariére zbohom. Po oznámení zásnub s princom Harrym to už bola hotová vec.

Tvorcovia sa, našťastie, na tento scenár vopred pripravili a dej prispôsobili na odchod Rachel počas finálovej časti 7. série.

Nepriamo sa čoraz častejšie začalo hovoriť aj o zajačích úmysloch Patricka J. Adams (Mike Ross), ten podobne ako Markle, začal koketovať s možnosťou odchodu po siedmej sérii. V seriáli obaja hrajú zamilovaný pár, ktorý nevie spečatiť svoju lásku. Odchod oboch dáva zmysel vývoju ich postáv. Asi by bolo ťažko stráviteľné pre divákov, ak by Markle zmizla a Adams by pokračoval bez nej a z ich osudovej lásky by nezostalo nič. Adams tak využil príležitosť, aby jeho odchod mal opodstatnenie.

Televízia potvrdila aj odchod herca spolu s Markle. Zároveň dopriala seriálu aj ďalšiu sériu, hoci začali silnieť hlasy, či seriál bude pozerateľný aj bez nich. Kravaťáci stále patria medzi najsledovanejšie seriály stanice a tá sa pochopiteľne nemieni vzdať hitu, ktorý sa dobre predáva do celého sveta. Aktuálne sa na Slovensku vysiela v premiére druhá polovica 6. série. V USA čaká na premiéru druhá polovica 7. série, tá sa dostane do vysielania 28. marca a vyvrcholí 25. apríla.

V ôsmej sérii sa objaví už len oklieštené obsadenie z pôvodného seriálu. Zostáva už len Gabriel Macht (Harvey Specter), Sarah Rafferty (Donna Paulsen), Rick Hoffman (Louis Litt). V siedmej sérii sa vo vedľajšej úlohe objavil nováčik Alex Williams v podaní herca Dulé Hilla, ten počnúc novou sériou sa stane jednou z hlavných postáv.

Do vysielania sa pripravuje aj nový spin-off seriál Kravaťákov, v ktorom hlavnú úlohu stvárni herečka Gina Torres (Jessica). Jej postava skončila svoj príbeh počas šiestej série. Teraz sa Jessica vráti s novou firmou a novým tímom. Úplne novému seriálu má pripraviť štartovaciu čiaru práve blížiace sa finále siedmej série. Zdá sa, že tohtoročný záver Kravaťákov bude poriadne nabitý.

Tvorcovia sľubujú, že majú pripravený úplne nový príbeh a postavy, ktoré zaplnia to veľké prázdno po Mikeovi a Rachel. Dúfajú, že diváci zostanú seriálu verní a dajú mu šancu aj po výraznej obmene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci