Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kedysi to bol hit. Teraz budúcnosť Kde bolo, tam bolo visí na vlásku

Siedma séria rozprávkového seriálu Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time) má za sebou prvú polovicu. Nastal čas rozhodnutia o ďalšej budúcnosti. Kedysi to bol veľký hit, ktorý bez problémov dostával stále nové a nové série. Tie časy sú nenávratne preč.

16.01.2018 07:00
regina, kde bolo tam bolo, once upon a time , Foto:
Hlavnú úlohu v siedmej sérii prebrala Regina alias Zlá kráľovná.
debata

Najnovšia séria reštartovala celý seriál a dala zbohom všetkému, načo boli diváci zvyknutí. Risk sa tvorcom vyplatil, seriálu sa podarilo priniesť nový príbeh, ktorý je skvelý a má omnoho viac pozitív ako negatív. Lenže neuspokojivá sledovanosť šiestej série mala za následok, že ABC dala poslednú šancu Kde bolo, tam bolo, len počas neatraktívneho piatkového slotu.

Tam si seriál pozrelo počas jesene len 2.5 milióna divákov s ratingom 0.5, čo lavíruje na hranici zrušenie kvôli nízkej sledovanosti. Je tu však ALE. Seriál prepadá v diváckej priazni počas piatku, diváci sa mu neotočili chbrtom.

Riaditeľka televízie počas TCA Press Tour sa vyjadrila o ďalšej budúcnosti seriálu. V zmysle, že je spokojná s tým, že seriálu dokonca narástla divácka základňa. Ukázalo sa, že fanúšikovia majú stále radi príbehy rôznych rozrávkových postáv. Len ho nesledujú v určený čas. Oneskorená sledovanosť jasne ukázala, že výkon seriálu vzrástol o 120% oproti live sledovanosti.

Tu sa otvárajú úvahy o tom či televízia – zčasti vlastnená koncernom Disney – bude ochotná zainvestovať aj do potenciálnej ôsmej série. Je očividné, že fanúšikovská základňa je silná, no výkon v rebríčku oneskorenej sledovanosti o niekoľko dní nebýva až tak atraktívna pre reklamných inzerentov.

Šéfka televízie Channing Dungey, aj napriek tomu, stále váha nad celým piatkovým slotom, kde sa vysielala aj novinka Inhumans a Agenti S.H.I.E.L.D.. Nepadlo žiadne oficiálne rozhonutie o zrušení alebo obnovení. Prekvapujúcou správou je fakt, že pod Dungey tvorcovia Kde bolo ešte nepredložili plány na prípadnú ôsmu sériu a mohli by tak začať diskusie o ďalšom osude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Once Upon a Time #oseriáloch