Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kravaťákom lámu väz dve hlavné hviezdy. Bude to ich koniec?

Pokračovanie obľúbeného seriálu Kravaťáci (Suits), ktorý slovenskí diváci môžu poznať z vysielania televízie JOJ, je ohrozené.

15.11.2017 08:30
debata
Herec Patrick J. Adams a Meghan Markle zrejme... Foto: USA Network
suits, kravaťáci, meghan markle, patrick j. adams, Herec Patrick J. Adams a Meghan Markle zrejme dajú zbohom seriálu, ktorý ich preslávil.

Svoj úmysel opustiť seriál po aktuálnej siedmej sérii naznačila pred časom už Meghan Markle (Rachel). Tú ešte viac preslávil vzťah s princom Harrym a to má byť aj dôvod, prečo herečka chce dať zbohom seriálu, ktorý jej priniesol celosvetovú slávu. Kráľovské povinnosti volajú.

Pred niekoľkými týždňami sa prevalila zákulisná informácia, že Markle požiadala tvorcov, aby jej príbeh ukončili s koncom aktuálnej série. A do potenciálnej ôsmej série sa nevráti.

O to šokujúcejšie vyznieva úmysel herca Patricka J. Adamsa (Mike) opustiť seriál, rovnako ako jeho kolegyňa, po najnovšej sérii. Práve postava Mikea je spolu s Harvey Specterom (Gabriel Macht) kľúčová a rôzne „doťahovačky“ medzi týmito postavami tvorí to charakteristické kúzlo, ktoré diváci po celom svete milujú.

Bez Rachel by seriál ešte mal perspektívu pokračovať. Jej miesto by sa dalo nahradiť, aj keď by to bola strata. Všetci dúfali, že Mike a Rachel nájdu svoje šťastie. No strata Mikea je pre seriál veľmi veľká a otázkou zostáva, či má zmysel vôbec pokračovať v nakrúcaní. Alebo je tu druhá možnosť – rozbehnúť úplne nový príbeh. Jednu z týchto alternatív si tvorcovia budú musieť vybrať.

Nakrúcanie sa už medzičasom skončilo a nateraz nie je známe, či televízia USA predĺži jeden zo svojich najúspešnejších seriálov aj na ôsmu sériu. Otáľanie je pochopiteľné, keď sa štábu rozsypáva obsadenie seriálu, aj keď je pravdou, že niečo podobné sa dalo očakávať.

Pôvodné kontrakty hercov vypršali spolu so siedmou sériou a všetko naznačuje tomu, že tvorcovia sebavedomo očakávali plynulé pokračovanie postáv. Nestalo sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci