Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Elitný americký tím nečaká poďakovanie. Čaká, že obeť prežije

Televízia NBC sa už v pondelok pokúsi zaujať divákov jednou z dvoch noviniek tejto jesene, seriálom The Brave.

23.09.2017 07:00
The Brave, Foto:
Zľava herci: Mike Vogel, Demetrius Grosse, Noah Mills, Hadi Tabbal a Natacha Karam v novinke The Brave.
debata

Chce v ňom oprášiť miliónkrát omieľanú tému amerických vojakov, agentov a hlavne hrdinov, ktorí dennodenne riskujú svoje životy, len aby splnili zadanú misiu. A tou býva komplikovaná záchranná akcia v nebezpečných teritóriách.

Je to tím zanietených profesionálov, ktorí nemajú vlastný život, ich životom je práca. Poslanie. Zápletka je naozaj neoriginálna, NBC však stavila na atraktívne spracovaný vizuál, hru s kamerou a soundtrack a podľa zverejnených trailerov sa trafila do čierneho.

Vojenská tématika je opäť na pretrase, keďže viaceré televízie prinesú seriály z prostredia armády. Najmenšia celonárodná televízia The CW sa v októbri pustí do veľkého experimentu a vybočí so seriálom Valor zo zabehnutých žánrov, ktoré ponúka. Konkurenčná CBS zabojuje so SEAL teamom s Davidom Boreanazom v hlavnej úlohe alebo remakeom S.W.A.T. Na toľko seriálov nie je miesto, preto boj o každého diváka bude vyostrený.

Dá sa dedukovať, že najväčším konkuretom pre The Brave bude SEAL team. Preto NBC obsadila do svojho seriálu samé známe seriálové mená: Mike Vogel (Pod kopulou), Anne Heche (Muži na stromoch), Demetrius Grosse (Banshee), Sofia Pernas (Jane the Virgin), Natacha Karam, Noah Mills (2 Baby na mizine), Hadi Tabbal a Tate Ellington (Quantico).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NBC #oseriáloch #The Brave