Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Diváci ich milovali. Kam sa podeli hviezdy z The Vampire Diaries?

The Vampire Diaries (Upírske denníky) sa skončili pred vyše pol rokom. Seriál, ktorý sa dožil 8 sérií spravil z hercov tie najväčšie seriálové hviezdy. Pre mnohých hercov môžu byť tieto postavy do budúcnosti len prekliatím, keďže si ich diváci budú pamätať skôr ako upírov, či čarodejnice. Iní sa snažia vymaniť.

12.09.2017 07:00
debata (1)
Kde sú hviezdy seriálu po niekoľkých mesiacoch... Foto: The CW
the vampire diaries, upírske denníky, Kde sú hviezdy seriálu po niekoľkých mesiacoch od padnutia poslednej klapky?

Svet upírov je však väčší, spin-off denníkov sa dokonca pripravuje na svoju záverečnú 5.sériu a čoraz hlasnejšie sa hovorí o treťom upírskom seriáli. Upíri sú teda stále dostatočným ťahúňom pre diváka. Práve The Vampire Diaries sa stali tým najúspešnejším projektom, na ktorý sa sústreďovala najväčšia pozornosť. Kde sú hviezdy seriálu po niekoľkých mesiacoch od padnutia poslednej klapky?

Ian Somerhalder (Damon Salvatore)

Herec s nezameniteľným pohľadom so svojou manželkou Nicki Reed pre niekoľkými mesiacmi sa stala rodičmi malej dcérky. Takisto založili produkčnú spoločnosť a uzavreli dohodu s Warner Bros. Intenzívne sa venuje charitatívnej činnosti v rámci vlastnej organizácie a cestuje po svete za fanúšikmi v rámci rôznych seriálových podujatí. Čo sa týka jeho návratu na obrazovky, tak ten zrejme nie a nebude na programe dňa. Po skončení seriálu sa nechal počuť, že diváci ho minimálne dekádu neuvidia pred kamerou. Úloha Damona bola tak silá, že si diváci musia od jeho tváre oddýchnuť a chce sa venovať rodine a práci skôr za kamerou.

Paul Wesley (Stefan Salvatore)

Starší Damonov brat Stefan na konci seriálu našiel vykúpenie za svoje hriechy. Síce táto postava na konci zomrela, v srdciah fanúšikov zostane Stefan vždy živý. Podobne ako jeho seriálový brat, tak aj on sa nabažil priestoru pred kamerou a intenzívne sa venuje práci režiséra a producenta. Taktiež sa pravidelne stretáva s fanúšikmi seriálu a neuvažuje o návrate k aktívnemu herectvu.

Nina Dobrev (Elena Gilbert/Katherine Pierce)

Hlavná ženská postava seriál opustila po šiestich sezónach a vrátila sa do finále seriálu, tak ako sľúbila fanúšikom. Dobrev už po odchode sa naplno vrhla na svoju filmovú kariéru a účinkovala okrem iného v treťom pokračovaní XXX. Hovorí sa, že by si úlohu mala zopakovať aj v pripravovanom štvrtom pokračovaní. Koncom mesiaca sa objaví v novom filme Flatliners a je tvárou niekoľkých značiek. Je teda zrejmé, že Ninu Dobrev diváci v žiadnom seriáli tak skoro neuvidia.

Candice King (Caroline Forbes)

King po odchode Dobrev zo seriálu prebrala štafetu hlavnej ženskej postavy. Spočiatku postava Caroline nepatrila medzi obľúbené, tvorcovia jej pripravili obrovský posun a vývoj a nakoniec sa z nej stala pravý opak. Herečka sa počas nakrúcania siedmej série stala mamou a vydala sa. Okrem účinkovania v seriáli rozvíjala aj svoju spevácku kariéru. Diváci však môžu už teraz tešiť na 5.sériu spin-offu The Originals, keďže King si zopakuje úlohu Caroline v úvode záverečnej série. Je veľmi pravdepodobné, že bude súčasťou aj tretieho seriálu.

Kat Graham (Bonnie Bennet)

Čarodejnici Bonnie tvorcovia počas ôsmich sérii prichystali mnohé životné komplikácie a obete. Zvyčajne to bola práve Bonnie, ktorá najviac doplatila, aj neprávom, na rôzne konflikty medzi postavami. Ani záver seriálu jej nepriniesol happyend. Upír Enzo sa nedožil konca seriálu a Bonnie zostala sama, s jeho duchom v závese. Graham nezavesila úplne hereckú kariéru na klinec, ale intenzívnejšie sa venuje spevu, ktorý musel ísť naplno bokom pre jej povinnosti počas nakrúcania seriálu. Preto nechce byť súčasťou, v blízkej budúcnosti, seriálu. Aktuálne nakrútila niekoľko televíznych filmov a ďalšie úlohy ju čakajú.

Zach Roerig (Matt Donovan)

Matt bol zaujímavou postavou, ako jediný „prežil“ seriál ako človek. Po skončení sa začal viac venovať svojej dcére, s ktorou precestoval USA. Nakrútil/nakrúca viacero televíznych filmov a takisto objavuje prostredie za kamerou ako producent. Podobne ako jeho hereckí kolegovia, veľmi často je ho vidieť na stretnutiach s fanúšikmi na rôznych conoch.

Michael Malarkey (Enzo)

Herec a teraz najmä spevák nepoľavil po poslednej klapke seriálu, práve naopak. Okrem promovania vlastnej hudby a nového albumu, absolvoval turné po Európe so svojimi pesničkami. Dokonca jeden koncert absolvoval aj v Prahe. Čoskoro sa objaví v ďalšom projekte od producenta 50 Centa. Nezabúda ani na fanúšikov upírskych seriálov.

Matt Davis (Alaric Saltzman)

Táto postava prežila vlastnú smrť, zmŕtvychvstanie, smrť vlastnej ženy a magické prenesenie vlastných detí a spolu s Caroline založili školu pre magicky nadané deti. A aj tak dokázal byť človekom s pevnými zásadami a ochotou vždy pomôcť. Po skončení TVD sa objavil v dvoch epizódach 4.série The Originals, čím sa podčiarkla prepojenosť oboch seriálov. Objaví sa zrejme aj v 5.sérii. Práve okolo magickej školy by sa mal točiť tretí upírsky seriál, preto je dosť možné, že Alaric bude jeho súčasťou, podobne ako Caroline ako prepojenie medzi celým upírskym univerzom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Upírske denníky #The Vampire Diaries #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch