Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - Izzie sa vracia do seriálu!

04.03.2010 10:00
debata

V dnešnom článku sa pozrieme, čo nás čaká v novej časti, no hlavná pozornosť bude venovaná Izzie, ktorá sa vracia do seriálu!

Televízia ABC dnes večer odvysiela už 16.časť 6.série s názvom Perfect Little Accident a tento diel bude veľmi zaujímavý, keďže do nemocnice zavíta slávny chirurg Harper Avery a bude chcieť, aby ho operoval Richard Weber. No Richard po svojom alkoholickom excese si nie je istý. Navyše Cristina príde nato, že Harper je dedo jej kolegu Jacksona Averyho. Po tom, čo sa Teddy ospravedlnila Owenovi za všetky problémy, ktoré spôsobila nielen jemu, ale aj Cristine sa rozhodne, že ju pozve za večeru. Teddy v tom zase vidí „svoje“. Zdá sa, že je nepoučiteľná a stále dúfa, že sa k nej Owen vráti. Alebo to tak nie je a Owen začína mať pochybnosti? Alex si začína uvedomovať svoje citové problémy, začína mu chýbať Izzie, no na druhej strane sa chce v živote posunúť ďalej…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

A teraz je tu téma Izzie. Autorka seriálu Shonda Rhimes potvrdila, že herečka Katherine Heigl (Izzie Stevens) sa definitívne vracia do seriálu. Opäť sa vrátila na natáčanie seriálu tento pondelok a Izzie sa znova objaví v seriáli v posledných piatich častiach akuálnej série. Či to bude však posledné účinkovanie Izzie je otázne, to už Shonda neprezradila, či nechá Izzie odísť definitívne alebo s ňou môžeme rátať aj v 7.sérii. Problémy s herečkou začali začiatkom 6.série, kedy požiadala tvorcov seriálu, či ju môžu uvoľniť z piatich častí seriálu, keďže natáčala film a navyše si s manželom adoptovali dcérku. Shonda Rhimes jej požiadavke vyhovela, no nečakala, že prestávka sa nakoniec až tak natiahne, keďže herečkine povinnosti nedovolili nastúpiť do seriálu ani po „dovolenke“. V 12.častí 6.série preto sa na krátku chvíľu Izzie vrátila, aby si zbalila kufre a zase odišla, no vyzerá to tak, že herečka si všetko splnila a je pripravená sa vrátiť, či však nedoplatí na svoju pracovnú zaneprázdnenosť je otázne. Už v 5.sérii visel na vlásku jej osud, kedy jej postava Izzie bojovala s rakovinou a pôvodne mala zomrieť, no nakoniec si to rozmyslela a požiadala tvorcov, aby jej postava prežila. Stalo sa. Následne herečka podpísala s televíziou ABC novú zmluvu, kde sa zaviazala, že bude vystupovať aj v 7.sérii. No ako bude vyzerať ďalšie účinkovanie Heigl v seriáli zatiaľ nie je jasné. Je tu viacero možností. Buď na konci 6.série Izzie definitívne odíde a tak herečka by sa mohla naplno venovať svojej filmovej kariére, ale Izzie zostane, no len v 7.sérii bude jej účinkovanie obmedzené a stane sa z nej vedľajšia postava alebo sa vráti v 7.sérii naplno a bude účinkovať v každej časti, no táto možnosť nie je asi reálna, keďže má výborne rozbehnutú filmovú kariéru. Isté je však jedno, budete o všetkom informovaní včas!

debata chyba