Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - zbohom Izzie!

15.03.2010 09:52
debata

Herečka Katherine Heigl definitívne opustila seriál Grey's Anatomy!

Víkendové dni priniesli naozaj veľmi smutnú správu pre fanúšikov nášho obľúbeného seriálu Grey's Anatomy (Klinika Grace/Chirurgovia). Stalo sa totiž to, čoho sa všetci najviac obávali, herečka Katherine Heigl oficiálne opustila seriál a už sa neobjaví ani v práve vysielanej 6.sérii!

Ešte před pár dňami to vyzeralo veľmi nádejne, pretože sama autorka seriálu Shonda Rhimes potvrdila, že herečka Katherine Heigl (Izzie Stevens) sa definitívne vracia do seriálu a Izzie sa znova objaví v seriáli v posledných piatich častiach akuálnej série.

No cez víkend zástupcovia televízie ABC a tvorcovia seriálu vyhlásili, že Katherine Heigl odchádza zo seriálu a že na natáčaní sa vôbec nezúčastnila. Problémy s herečkou začali už v priebehu 5.série, kedy si tvorcovia pre ňu prichystali ústredný príbeh a jej postava mala zomrieť, no v priebehu roka sa rozhodla, že nechce zo seriálu odísť a že sa pokúsi svoju filmovú kariéru zosúladiť so seriálom a tak tvorcovia ju zázračne nechali prežiť rakovinu.

V septembri tohoto roku si herečka s manželom adoptovali dcérku a chcela sa jej naplno venovať, plus mala podpísanú zmluvu na natočenie nového filmu a tak seriál musel ísť bokom. Aj tomuto kroku sa tvorcovia prispôsobili a už po niekoľkých úvodných častiach 6.série otvorili dvere pre jej odchod.

Shonda Rhimes jej požiadavke vyhovela, no nečakala, že prestávka sa nakoniec až tak natiahne, keďže herečkine povinnosti nedovolili nastúpiť do seriálu ani po „dovolenke“. V 12.častí 6.série preto sa na krátku chvíľu Izzie vrátila, aby si zbalila kufre a zase odišla.

A toto bolo pravdepodobne posledné účinkovanie herečky v seriáli, keďže po už spomenutej schôdzke bolo oznámené, že herečka sa v aktuálnej 6.sérii už neobjaví a Shonda Rhimes súhlasila, že s postavou Izzie už nebude počítať do budúcnosti, aj napriek tomu, že herečka má podpísanú zmluvu až do záveru 7.série.

Uvidíme ako sa daná situácia bude v budúcnosti vyvíjať, je tu možné, že sa ešte objaví ako hosť v 7.sérii, kde by sme ju mohli vidieť v 1 – 2 častiach, aby jej príbeh bol nejakým spôsobom dororozprávaný.

Väčšinou to býva zvykom, že herci sa vrátia do seriálu ako hostia. A toto bude snáď prípad aj Katherine, lebo určite bude pre ňu ľahšie prísť na krátke natáčanie akoby mala byť na natáčaní denne. Dúfajme, že Shonda spraví tento krok, keďže je o nej známe, že väčšinou zanevrie na hercov, ktorých predčasne odišli zo seriálu.

debata chyba