Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - šťastné rodinné stretnutie?

31.03.2010 10:06
debata

Už zajtra večer nás čaká premiérová časť 6.série Grey's Anatomy!

Veľkonočný týždeň plný premiér pokračuje aj zajtra, popri televízii FOX, ktorá má na programe nové časti 5.série Bones (Kosti) nás čaká zajtra večer aj nová premiérová časť 6.série Grey's Anatomy.

Nová časť nesie názov Sympathy for the Parents a je v poradí číslo 19 v tejto sérii. Čaká nás teda už len 5 častí do záveru celej série. Ak si chcete prečítať o čom budú nové Kosti, prečítajte článok v rubrike Bones (Kosti) na blogu.

Už v zajtrajšej časti sa podľa pôvodných plánov mala objaviť Izzie a mala zotrvať po zbytok aktuálnej série, no ako všetci vieme (touto kauzou som sa dosť venoval aj na blogu), herečka Katherine Heigl sa rozhodla pre definitívny odchod zo seriálu. Ako povedala pre časopis Entertainment Weekly to bolo jedno z najťažších rozhodnutí v živote, no chce sa venovať svojej adoptívnej dcérke a manželovi a natáčanie seriálu jej bralo až príliš veľa času a teraz chce venovať rodine a prípadne si odskočiť na natáčanie filmov. Je však veľmi vďačná seriálu, ktorý jej priniesol slávu, ktorú si teraz užíva a bola by nerada, keby tento náhly odchod zo seriálu fanúšikovia brali ako jej nevďačnosť a povýšenectvo. Dúfa, že ju všetci v tomto zlom období všetci podporia a ona sa im odvďačí natáčaním filmov, keďže ponuky sa jej teraz hrnú ešte viac ako kedysi.

Táto situácia sa hneď preniesla aj do seriálu, namiesto dojímavého návratu Izzie k Alexovi, už zajtra Alexa čaká veľmi zlý deň, keďže Izzie pošle Alexovi rozvodové papiere, je mu teda jasné, že sa už nechce nikdy vrátiť a chce začať nový život niekde inde. Alex je už tak citovo vyčerpaný, že ani nevie ako reagovať. Navyše, aby toho nebolo málo, do nemocnice príde jeho brat Aaron. Ak si myslíte, že ho čaká šťastné rodinné stretnutie, tak sa mýlite. Hoci privítanie bude pekné, no idylka dlho trvať nebude…Mladší brat vyčíta Alexovi, že opustil svoju ženu, presne tak ako ich otec mamu…Alexa teda čaká veľmi zlý deň. Nebude chýbať ani bitka.

No nebude všetko také zlé, Meredith sa bude snažiť Alexovi pomôcť z tejto citovej mizérie, keďže si dobre pamätá aká bola nešťastná ona kedysi, keď nemohla byť s Derekom. Ich priateľstvo začne dostávať nové rozmery, ktoré nikdy nemalo…

Navyše Derek sa začína cítiť pripravený na úlohu otca a s Meredith bude mať zaujímavú debatu na tému bábätko.

Na záver článku sa pozrieme ako budú odvysielané zvyšné časti tejto série. Bohužiaľ televízia ABC si pre nás pripravila ďalšiu nepríjemnú prestávku vo vysielaní, po zajtrajšej časti nás čaká prestávka do 29.apríla, kedy bude odvysielaná 20.časť, o týždeň, 6.mája je na programe 21.časť, 13.mája 22.časť a na veľké finále 6.série sa musíme pripraviť 20.mája 2010, takže ako môžete vidieť, ostatné časti budú odvysielané bez otravnej prestávky.

Trailer k Sympathy for the Parents:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba