Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - bude finále tragické?

10.05.2010 09:56
debata

Už tento štvrtok nás čaká predposledná časť aktuálnej série!

Televízia ABC sa pomaly chystá na finálové týždne, čo znamená, že v nasledujúcich dvoch týždňoch skončí väčšina jej seriálov a nastúpi tak letné odbobie. Hlavnou udalosťou bude záver 6.série Zúfalých manželiek už túto nedeľu, no tejto udalosti bude venovaný samostatný článok.

Teraz späť k Grey's Anatomy. Už tento štvrtok si pozrieme predposlednú časť 6.série a o týždeň nato nás čaká záverečná dvojčasť.

Čaká 22.časť s názvom Shiny Happy People.

Čo všetko uvidíme?

Do nemocnice vrthne mladá pacientka so schyzofréniou, ktorú tam privezú jej rodičia. Sú už zúfalí z jej ochorenia, začína byť nekontrolovateľná a situácia sa vyhrotí, keď sa pokúsi si vyškriabať oči a to myslím doslovne. Jej liečbe sa budú venovať všetci doktori a najmä Alex Karev. Ten už sa snaží vo svojom osobnom živote si spraviť poriadok. Je to práve rok, čo si vzal Izzie, no to netušil, že o rok neskôr bude stáť před rozvodom a Izzie odíde z jeho života. Vzťah Owena a Cristina začína škrípať, Owen je čím ďalej, tým viac paranoidný a myslí si, že sú všetci proti nemu. Meredith by všetko najradšej povedala Cristine, no nechce jej ublížiť. Doktorov však čaká aj iný prípad. Do nemocnice privezú pacienta so srdcovou príhoodou, no stretne tam svoju starú lásku a tak všetci sa stanú hercami v ich ľúbostnom predstavení…

Ako som naznačil v nadpise, vyzerá to tak, že finále série bude tragické. Aspoň tak hovoria zdroje z natáčania. Objavili sa aj informácie, že jedna z hlavných postáv by mala vo finále zomrieť, či dokonca niekto by mal postrelený. Nič z toho však nebolo vyvrátené a je možné, že niečo z toho sa môže naozaj stať. Veľa sa o Cristine, ktorú čakajú ťažké chvíle. Nakoniec sa jej rozpadne vzťah s Owenom, no zároveň sa jej objavia bolestivé spomienky z minulosti. Ako povedala autorka seriálu Shonda Rhimes, pripravila si pre svoje postavy finále série, ktoré zmení všetko. V dvojčasti, ktorá bude odvysielaná už 20.mája budú musieť ľudia veľa obetovať, v druhej polovici časti však mnohé postavy budú musieť spraviť veľké rozhodnutia, ktoré ovplyvnia ich životy. Lexie si bude musieť vybrať medzi Makrom a Alexom. Lexie ublížilo, že Mark po ich rozchode si začal s mnohými sestričkami a kolegyňami, zatiaľ čo Lexie dúfala, že sa k nej vráti a nakoniec, aby ukázala Markovi, že aj ona je v pohode, si začala s Alexom. Tomu však išlo len o sex. Dá sa nakoniec Mark a Lexie dokopy?

Aj keď sa Callie a Arizona rozišli, dlho by nemali bez seba vydržať. Shonda povedala, že práve toto je jeden z párov, ktorý patria k sebe, aj keď sa nevedia zhodnúť v otázke bábätka.

Owen si bude musieť definitivne vybrať medzi Teddy a Cristinou? Koho si vyberie? Baileyovú čaká lekárska výzva, najväčšia lekárska výzva akej môže lekár vo svojej praxi čeliť, zároveň bude musieť spraviť rozhodnutie o svojej novej láske…

Viac si povieme o týždeň, keď sa bude vysielať záverečná dvojčasť!

Trailer k 22.časti:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba