Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - smrť a jej všetci priatelia! Finále 6.série prichádza!

20.05.2010 08:17
debata

Pripravte sa na dnešné tragické finále série!

Už dnes večer odvysiela televízia ABC dvojdielne finále 6.série, čaká naozaj šokujúce finále série, pri ktorej bude veľa zranených a aj mŕtvych!

23.časť nesie názov Sanctuary

24.časť – Death and All His Friends

Autorka Shonda Rhimes si pre nás pripravila naozaj dvojité finále, na ktoré budeme dlho spomínať, keďže do nemocnice vtrhne tajomný strelec a bude sa chcieť pomstiť šéfovi chirurgie – Derekovi Shepherdovi!

Dôležité upozornenie!

Kto si nechce pokaziť prekvapenie, tak nech teraz už prestane čítať tento článok, keďže nasledujúce riadky sú plné odhalení, ktoré by mohli pokaziť zážitok zo sledovania záverečnej časti!

Čo všetko teda uvidíme?

Dvojdielne finále začne naozaj veľmi kľudne, Meredith prichádza to nemocnice a ide si spraviť tehotenský test, keďže má tušenie, že s Derekom čaká vytúženého potomka. Jej tušenie sa potvrdí! Áno, je to tak, vyzerá to tak, že Meredith našla úplne šťastie, je šťastne vydará za Dereka teraz je dokonca s ním tehotná, no šťastie nebude trvať dlho.

Do nemocnice prichádza muž, ktorý na prvý pohľad nevyzerá podozrivo, no jeho činy neskôr prinesú len smrť a zranenia. Hľadá Dereka, no v nemocnici sa mu nikto nechce venovať, keďže priviezli pacientov a tak každý sa venuje im. Tohoto muža to naozaj rozčúli a neváha ani zabíjať!

Teraz vám ponúkam možnosť pozrieť si takmer 9 minútovú ukážku z tejto epizódy, na konci ktorej uvidíte naozaj veľké odhalenie, teda prvú obeť tohoto šialenca, preto upozorňujem, kto si nechce nechať pokaziť prekvapenie, tak nech toto video vynechá!

http://www.youtube.com/watch?…

Prvá obeti nie je pomoci, rezidentka Reed umiera v sklade, no Alex stále žije, no potrebuje rýchlu operáciu. Všetci sú nervózni a ich lekárske schopnosti sa musia naplno prejaviť. Derek našťastie stále strelcovi uniká, po ceste stretne ničnetušiacu Meredith a Cristinu. Všetko im povie a schová ich. Meredith nemá možnosť povedať Derekovi, že bude otcom. Cristina je najprv šokovaná z tehotenstva, no neskôr sa začne naozaj tešiť. Jej vzťah s Owenom je v troskách, priznal sa jej, že stále niečo cíti k jeho ex Teddy. Cristina tak zrušila jeho ponuku, aby začali spolu bývať a navyše uvažuje o rozchode. Nechce viesť život s mužom, ktorý nevie, čo chce.

Lexie aj napriek vyznaniu lásky sa stále k Markovi nevracia, vrátia sa konečne k sebe po týchto tragických udalostiach?

Takisto Arizona a Callie stále hľadajú cestu k sebe. Callie miluje Arizonu, no rozdiely medzi nimi sú stále aktuálne a Arizona stále odmieta v budúcnosti byť matkou. Bude silnejšia láska alebo argumenty pre a proti?

Navyše celá nemocnica aj napriek strelcovi musí fungovať ďalej a všetci lekári nasadia svoj život, aby poskytly všetku starostlivosť, nemocnica je samozrejme uzavretá a v obklúčení policajtov a vyjednávačov, no nič sa nedarí.

Pozrite si naozaj vydarený trailer!

Trailer k záverečnej dvojčasti!

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba