Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - ako je možné vysporiadať sa s tragédiou?

09.08.2010 08:38
debata

Po dlhej odmlke sú tu aj informácie o pripravovanej 7.sérii vášho obľúbeného seriálu Grey's Anatomy /Klinika Grace – Chirurgovia/.

23.septembra budú pokračovať aj životné osudy našich obľúbených lekárov zo Seattlu. V tento deň televízia ABC uvedie úvodnú časť už 7.série s názvom With You I'm Born Again.

Úvod série nás zavedie do pokračovania životov traumatizovaných lekárov, ktorých v závere 6.série napadol manžel zosnulej ženy. Chcel sa pomstiť najmä Derekovi Sheperdovi, no při jeho ceste mu však stál personál nemocnice a tak zastrelil niekoľkých členov, nakoniec, keď už mu bolo jasné, že nemá kam ujsť sa zastrelil sám.

No po jeho vyčíňaní zostalo nielen veľa fyzickej škody, ale aj psychickej a teraz sa lekári musia spamätať z tejto tragédie. Před pacientmi pochopiteľne musia pracovať na 100%, no v súkromí to je horšie.

Ako bude pokračovať život Meredith, ktorá v tento osudný deň zistila, že je tehotná, to traumatizujúci pohľad nato, ako postrelili jej manžela Dereka jej privodil potrat?

Ako bude pokračovať život samotného Dereka, ktorému je jasné, že táto strašná tragédia sa stala iba kvôli nemu, aj keď za smrť strelcovej manželky samozrejme nemohol. Vzdá sa kresla šéfa chirurgie?

Dobrou správou je, že Alex Karev, ktorý bojoval o život prežije, aj keď utrpel ťažké zranenia. No aj on sa nevyhne problémom. Aj keď tvrdil, že na Izzie už zabudol, záver 6.série nám ukázal opak, keď po strate veľa krvi balancoval medzi životom a smrťou, tak volal iba po Izzie…Zdá sa, že Izzie ešte z jeho života nezmizla narozdiel od samotného seriálu, ktorý herečka opustila uprostred 6.série. Znamená to však, že je ešte nádej, že sa Izzie objaví v priebehu 7.série?

Túto informáciu nechce nikto potvrdiť ani vyvrátiť. Je jasné, že jej dejová línia bola uzatvorená narýchlo a diváci by s radosťou privítali, keby herečka Katherine Heigl na vrátila do seriálu ešte aspoň na niekoľko častí.

Uvídime ako sa situácia bude ďalej vyvíjať.

Ako bude pokračovať život Mirandy Baileyovej, ktorú chcel tie zastreliť, no tá zo strachu klamala, že je iba sestrička? Strelec išiel iba po chirurgoch. Vzdá sa svojej práce? Je tu až príliš veľa ako a jediný, kto ich môže vyriešiť je nový kolega – psychológ, ktorý bude musieť pomôcť ostatným prekonať následky vraždiacej traumy.

Stvárni ho herec James Tupper, mohli ste ho vidieť v seriáli Muži na stromoch, v Grey's Anatomy stvárni doktora Andrewa Perkinsa.

Jeho postava je potvrdená na niekoľko úvodných častí 7.série, keďže nebude mať ľahkú úlohu, pretože nie každý bude chcieť otvorene hovoriť o svojich psychických problémoch. Môžeme len hádať, kto bude robiť problémy…

K pravidelných účinkujúcim sa pripoja aj dve postavy zo 6.série, ktoré vtedy boli len vedľajšími. Áno, sú to noví kolegovia z nemocnice Mercy West.

Prvým je herec Jesse Wiliams ako doktor Jackson Avery, týmto krokom sa mu otvára nová možnosť ako zamiešať kartami, hlavne vo vzťahu Cristiny a Owena. Jackson sa nikdy netajil,že sa mu páči Cristina, je to možné, že jeho pozornosť sa zameria na ňu.

Druhou novou pravidelnou posilou je herečka Sarah Drew ako April Kepner.

Je však jasné,že postupne sa ich problémy vyriešia a ich životy sa poberú ďalej a budú lekári sa budú musieť postaviť novým problémom nielen v osobnom, ale aj pracovnom živote, no buďte si istý, že bude pre každého veľmi ťažké vyrozprávať sa zo svojej traumy…

Ako sa už stalo zvykom, aj v tejto sérii sa dočkáme cross-overu medzi

Grey's Anatomy a sesterským seriálom Private Practice. Tentokrát opäť do Seattlu zavíte Adisson Montgomery a nebude sama, keďže seriálová sestra doktora Sheperda od 4.série sa stáva pravidelnou účinkujúcou v Private Practice, tak súrodenecké duo stretne.

Prečo je to však také dôležité?

Nie je tajomstvom, že súrodenecký vzťah medzi Derekom a jeho sestrou Ameliou je na bode mrazu a práve v pripravovaných sériach sa ich vzťah urovná a vylepší, samozrejme okrem osobných vecí budú musieť aj hosťujúci lekári z obidvoch seriálov riešiť náročný lekársky prípad.

V závere 6.série sa dali dokopy Callie s Arizonou. Arizona po traumatickom zážitku so strelcom usúdila, že by bola škoda, keby s Callie nemali deti. To bol aj dôvod rozchodu týchto dvoch žien, Arizona ako primárka na pediatrii sice miluje deti, no vlastné nechce, za to Callie sa netajila túžbou mať vlastné deti.

A v 7.sérii sa tento problém bude riešiť aj naďalej. Je jasné, že Callie nechce deti v najbližšej dobe, no Arizona si neskôr uvedomí sľuby, ktoré jej dala a začne mať pochybnosti, no láska ku Callie je väčšia. Ako povedala herečka Jessica Capshaw /Arizona/ – pre Arizonu bude veľmi ťažké dodržať sľub, ktorý dala Callie, no láska aj hory prenáša a musí sa pripraviť na to, že jedného dňa príde Callie s tým, že chce dieťa.

Budú však v ich vzťahu vznikať nové trhliny kvôli téme deti? Dodrží Arizona svoj sľub a potlačí svoje pochybnosti?

Ďalšou dôležitou správou je, že milostný trojuholník medzi Cristinou – Owenom – Teddy sa v 7.sérii už skončí. Táto dejová línia sa tiahla vo veľkej časti 6.série, no Owen dal Teddy jasne najavo, že miluje Cristinu. Sama autorka seriálu Shonda Rhimes potvrdila, že už postavu Teddy v podaní herečky Kim Raver nemieni trápiť a Teddy sa posunie v živote ďalej a odpúta sa od Owena…

Na záver si pozrite promo video z dielne televízia ABC, v ktorom v niekoľkých minútach máte možnosť vidieť všetky dôležité okamihy 6.série!

http://www.youtube.com/watch?…

Hviezdna jeseň sa začína 9.septembra!

The Vampire Diaries – Season 2 od 9.septembra!

The Vampire Diaries - aké sú nové pravidlá...
The Vampire Diaries - aké sú nové pravidlá celého sprisahania? The Vampire Diaries - aké sú nové pravidlá celého sprisahania?
debata chyba