Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - vráti sa milovaná Izzie späť?

25.08.2010 09:07
debata

Vráti sa Izzie späť?

Objavujú sa špekulácie, že v priebehu novej série by sa mohla vrátiť jedna z najobľúbenejších postáv späť do seriálu!

Je ešte mnoho fanúšikov, ktorí sa doteraz nevyrovnali s tým, že uprostred 6.série náhle opustila seriál herečka Katherine Heigl (Izzie Stevens).

Táto udalosť spôsobila mnoho problémov nielen scenáristom, ktorí nečakane sa museli prispôsobiť tejto situácii, ale museli aj prispôsobiť celý dej seriálu, keďže Heigl patrila k hlavným postavám. Problém nastal aj divákom, ktorí sa museli vyrovnať s rýchlym odchodom z obrazovky a s neuzavretým dejom okolo tejto veľmi obľúbenej postavy.

Vyzerá to tak, že aj toto sa počas pripravovanej 7.série zmení. Sama autorka seriálu Shonda Rhimes sa k tejto situácii vyjadrila. Ako sama povedala, vyriešenie situácie okolo Alexa a Izzie bude jej prioritou pre 7.sériu. Chce ukončiť túto dejovú líniu konečne dostatočne, aby bola ona osobne spokojná a tým pádom sa teda určite dočkáme veľmi dobrého konca aj my diváci, keďže Shonda naozaj píše veľmi dobre každú jednu epizódu.

Chce, aby Alex z celej situácie vyšiel omnoho zrelší a citovo vyrovnanejší ako bol počas 6.série, kde sa musel vyrovnať s nečakaným útekom svojej manželky Izzie, ktorú si vzal narýchlo v závere ešte 5.série, kedy si každý myslel, že Izzie zomrie na rakovinu.

V šokujúcom závere 6.série sme mali možnosť vidieť, že aj napriek tomu, že Alex sa tváril, že k Izzie nič necíti, jeho city vyplávali napovrch, keď bol na pokraji smrti. Pre tých, ktorí finále 6.série nevideli, tak aj Alex bol postrelený šialencom, ktorý vtrhol do nemocnice a postrieľal niekoľko lekárov a pri svojom besnení vážne postrelil aj Alexa.

Bohužiaľ ho ostatní kolegovia nemohli odviezť na operačnú sálu a tak skončil s Markom Sloanom a Lexie Grey v jednej čakárni, kde sa mu snažili zachrániť život. Keď už bol na pokraji síl a počas blúznenia si Lexie pomýlil s milovanou Izzie a jeho potlačované city vyplávali napovrch. Lexie neváhala a predstierala, že je Izzie. No pre všetkých je tu dobrá správa. Alex Karev prežije svoje ťažké zranenie.

Pozrite si krátke video z tejto časti!

http://www.youtube.com/watch?…

A práve táto udalosť bude odrazovým mostíkom pre ukončenie zápletky medzi Alexom a Izzie. Rhimes však nechce prezradiť ako toto všetko ukončí. Či to bude ukončenie ich vzťahu alebo dá Alexovi a Izzie ďalšiu šancu, keďže Katherine Heigl pri rozviazaní zmluvy s televíziou ABC povedala,že by sa rada časom do seriálu vrátila, až nastane ten pravý čas. Už od začiatku deklarovala, že by nerada seriál opustila nadobro, chcela si len oddýchnuť, venovať sa viac svojej rodine a natáčaniu filmov, no seriál je pre ňu srdcovou záležitosťou, ktorý jej priniesol súčasnú slávu a preto aj to vyjadrenie ohľadom návratu. Nastane teda ten správny čas návratu do seriálu práve v 7.sérii?

Alebo Izzie už nikdy neuvidíme? Je tu však problém. Shonda Rhimes zatiaľ nikomu zo seriálových odídencov nedovolila návrat späť, dúfajme, že pri Izzie spraví prvú výnimku, zatiaľ však nikto oficiálne nepotvrdil jednania medzi oboma stranami, no ako to býva, bez vetra sa ani lístok nepohne.

Všetko sa dozvieme v priebehu vysielania novej série. Nezabudnite, televízia ABC uvedie úvodnú časť 7.série s názvom With You I'm Born Again už 23.septembra!

Hviezdna jeseň sa začína 9.septembra!

Bones– Season 6 od 23.septembra!

debata chyba