Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - a svadobné zvony zazvonia pre tento šťastný pár…

04.09.2010 13:47
debata

…nová séria prinesie svadbu, no nebude hlavný pár Meredith a Derek! Ste zvedaví? Čítajte ďalej!

Už necelé 3 týždne nás delia od premiéry 7.série. Už 23.septembra televízia ABC uvedie 1.časť 7.série With You I'm Born Again, je však veľmi zaujímavé zistenie, že práve k tejto časti ešte neboli zverejnené žiadne nové zábery a televízia ABC akékoľvek nové zábery utajuje. K ostatným seriálom, aj iných televízií sú zverejnené aj ukážky, aj popisy deja, no k Grey's Anatomy nie. Vysvetlenie je veľmi jednoduché. Televízia a aj tvorcovia seriálu chcú divákov čo najviac vyburcovať k sledovaniu pokračovania našich obľúbených lekárov.

Finále 6.série prinieslo šokujúce udalosti do životov všetkých a všetci chcú zmeniť svoj postoj k životu, keď si uvedomili, že jeden človek ich mohol v okamihu pripraviť o ich život. Stačil jeden výstrel a mohlo byť po všetkom. A práve kvôli tejto udalosti chcú tvorcovia, čo najviac utajiť nové zábery z novej série, keďže postavy čakajú významné zmeny.

Ako som už písal, vo finále 6.série sa zmenili životy všetkých, keď šialený strelec vtrhol do nemocnice a zastrelil niekoľko ľudí, len aby sa pomstil lekárom za smrť svojej ženy. Vieme, že v úvodných častiach novej série budú musieť lekári riešiť svoje psychické problémy, ktoré im tento strelec spôsobil, no nie každý bude chcieť spolupracovať, nie každý vie hovoriť o svojich pocitoch, radšej budú konať.

Svoj život teda prehodnotila aj Arizona Robbins a vrátila sa ku Callie Torres, keďže si nevie predstaviť život bez nej a je ochotná zmeniť aj svoj postoj k deťom, ktoré nikdy nechcela. Asi všetkých sklamem, no tieto dve sa zatiaľ nevezmú, ale ich idylický vzťah bude pokračovať.

V novej sérii sa dorieši aj milostný trojuholník medzi Alexom Karevom, Lexie Grey a Markom Sloanom. Minulý článok som písal o tom, že v 7.sérii sa konečne vyrieši otázka manželstva Alexa a Izzie.

Môžete si ho prečítať tu: http://creative.blog.pravda.sk/…-izzie-spat/

Takisto aj večný záletník Mark Sloan bude chcieť zmeniť svoj život. No bude to ťažké, keďže v poslednej časti, keď postrelený Alex na pokraji smrti volal Izzie, tak Lexie sa zhostila tejto úlohy a povedala Alexovi,že ho miluje. No ako to myslela? Hovorila akože za Izzie, aby Alexa ukľudnila alebo hovorila za seba?

V tomto si Mark nebude istý, že ako to má chápať, no rozhodne sa konať. Požiada Lexie o ruku? Dá sa opäť dokopy jeden z najobľúbenejších párov seriálu? Zazvonia svadobné zvony pre nich? Odpoveď je, že svadobné zvony im zatiaľ nezazvonia, no je tu veľká šanca, že znovu dajú dokopy!

Možno vás to napadlo, možno nie, ale je tu ešte jeden zaujímavý pár a tým je Cristiny Yang a Owen Hunt. Owen v poslednej časti si konečne ujasnil svoje city ku Cristine a ukončil tak trojuholník medz ním Cristinou a Teddy Altman. Tvorcovia uvažovali, že ako to spraviť, aby títo dvaja konečne dospeli k názoru, že k sebe patria, a že sa chcú vziať. Dokonca bola alternatíva, že dej 7.série sa posunie o rok neskôr, no finále 6.série všetko zmenilo a tvorcov pomyselne nahnalo potrebnú vodu na mlyn a tak mohli rozohrať nové príbehy bez toho, aby nastal nejaký časový posun a vyznie to oveľa prirodzenejšie ako keby sme zrazu sa ocitli v deji o rok neskôr a museli by sme pozerať na nové zápletky bez nejakých väčších vysvetlení.

Takže tým šťastným párom, ktorý sa už čoskoro vezme bude Cristina a Owen! Je to síce veľmi prekvapujúce, azda nikto nečakal, že práve tvrdá Cristina bude tá, ktorá bude chcieť byť ešte raz nevestou. Raz ňou už bola a to v závere 3.série, kedy si mala vziať Prestona Burka, no ten zo strachu z neznámeho utiekol a nechal Cristinu stáť pred oltárom.

Skutočným dôvodom tejto zápletky bol vyhadzov herca Isaiaha Washingtona zo seriálu.

Takže ako sa zdá, Cristina sa tiež zmenila a chce začať nový život s Owenom. Určite bude zaujímavé sledovať ako bude fungovať ich spoločný život. A hlavne ako ju bude podporovať Meredith, ktorá bude mať tiež dosť problémov, bude sa snažiť byť dobrou manželkou Derekovi, ktorý stále netuší, že Meredith bola tehotná a že zo šoku pri strelbe samovoľne potratila. Bude sa snažiť ušetriť Dereka ďalších problémov, keďže práve on sa bude obviňovať z toho, že ten strelec vtrhol do nemocnice, pretože práve on bol ošetrujúcim lekákom strelcovej ženy.

Ďalej tvorcovia zverejnili zápletku každoročného chystaného prepojenia Grey's Anatomy a sesterského seriálu Private Practice. Tento rok sa bude niesť v udobrení súrodencov, teda medzi Derekom a jeho sestrou Ameliou. Keďže postava Derekovej sestry od 4.série Private Practice sa stáva pravidelnou účinkujúcou, tak tvorcovia sa rozhodli, že je čas, aby sa pošramotené vzťahy dali opäť dokopy. Prvý krok bude od Amelie, ktorá sa bude pokúšať spojiť so svojím bratom, no ten jej nezavolá späť, keďže bude mať kopec starostí dať nemocnicu späť do pôvodného stavu po streleckej tragédii a uistiť všetkých, že im už nič nehrozí a bude sa snažiť zažehnať túto krízu. Amelia teda vezme všetko do svojich rúk a vtrhne do Seattlu a kolotoč súrodeneckých výčitiek sa môže roztočiť!

Hviezdna jeseň sa začína 9.septembra!

Už 9.septembra začína prvý zo seriálov a to The Vampire Diaries!

debata chyba