Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - aj napriek tragédii treba žiť ďalej!

22.09.2010 09:53
debata

…aj napriek tragédii treba žiť ďalej!

Už tento štvrtok na televízne obrazovky vrthnú lekári zo Seattlu a uvidíme ako pokračujú ich životy po strašnej streľbe šialenca.

Televízia ABC uvedie 1.časť 7.série s názvom With You I'm Born Again a budete naozaj prekvapení zo životných rozhodnutí, ktoré naši hrdinovia učinia!

Novou, dočasnou tvárou bude dr. Perkins, ktorý bude hlavným terapeutom lekárov, ktorí sa len ťažko spamätávajú zo streľby, nie každý je ochotný sa na počkanie podeliť o svojich vnútorných démonoch a radšej robia veľké rozhodnutia, ktoré ich ovplyvnia na celý život.

Hneď v prvej časti nás čaká svadba, ktorú naozaj nikto nečakal, totiž sa vezmú Cristina a Owen, uvedomia si, že aj po všetkých ťažkostiach, ktoré ich vzťah sprevádzal, chcú byť spolu a tak aj učinia, svadba nebude veľká, budú tam len kolegovia a priatelia z nemocnica a nevesta nebude v bielom, no bude to svadba o to srdečnejšia. Meredith si nie je istá, či Cristina robí dobre a ešte pred obradom sa snaží Cristinu od tohto životného kroku odhovoriť, všetko zvaluje na to, že robí ukvapené rozhodnutia, ktoré vyplývajú zo streľby.

Cristina jej oponuje, že to tak nie je a práve streľba im pomohla vo vzťahu, Owen ukončil potenciálny vzťah s Teddy a vrátil sa ku Cristine. Teddy však nevidí rada, že jej milovaný Owen si bere Cristinu, no snaží sa zachovať si odstup a rešpektovať jeho rozhodnutie, no veľmi trpí, svoje trápenia sa rozhodne vyrozprávať dr. Perkinsovi a ako to dopadne sa dozviete v jednom sneak peek videu. Cristina nie je Meredith nič dlžná a navrhuje Meredith, aby Derekovi konečne povedala pravdu o svojom tehotenstve a následnom potrate. Meredith to odmieta spraviť, keďže si myslí, že Derek ešte nie je úplne v poriadku, no opak je pravdou. Derek tiež robí poriadky vo svojom živote, pri príhovore pred personálom, nečakane rezignuje na svoju funkciu šéfa chirurgie a bol by rád, aby sa funkcie ujal znova Richard Weber. Derekovi chýba hektický život lekára a operácie, nechce už viac byť zavretý v kancelárii a byť zavalený papiermi. April Kepner je stále jeho hlavnou rezidentkou, čo Meredith stále rozčuluje, keďže tuší, že April je do Dereka platonicky zamilovaná…Navyše Derek bude taký uvoľnený, že skončí vo väzení, kvôli prekročeniu rýchlosti, bude to v deň svadby Cristiny a Owena a Meredith to veľmi nahnevá, má pocit, že Derekovi prestáva rozumieť.

Problémy pokračujú aj vo vzťahu Marka a Lexie, Mark si myslí, že Lexie naozaj miluje Alexa, aj keď to tak zjavne nie je a preto je Mark veľmi nevraživý voči Alexovi, tieto malé nezhody si všíma dr. Perkins a patrične ich využíva, jednoducho si uvedomuje, že konanie lekárov je v dôsledku traumy, z ktorej sa musia vyrozprávať a nie ju riešiť zbrklo, čo si samozrejme nikto nechce pripustiť a preto len niektorí dostanú osvedčenie, že sú psychicky spôsobilí a že netrpia posttraumatic­kým šokom.

Navyše Alex začne hovoriť aj o svojich problémoch okolo Izzie a odhodlá sa spraviť veľký krok, aby dal svoj život do poriadku. Veľké problémy s Perkinsom bude mať Meredith, ktorá odmieta hovoriť o svojich pocitoch a preto Perkins jej nechce vydať oprávnenie…

Ale dosť bolo slov, pozrite si exkluzívne niekoľko sneak peek videí, ktoré ABC zverejnila a urobte si názor na úvodnú časť, jedno je isté, je načase, aby každý začal žiť svoj život a neobzeral sa do minulosti.

Trailer k 1.časti!

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

ítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

Seriálové novinky prichádzajú!

http://www.hobbyportal.sk/umenie/serialy/

debata chyba