Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - čo všetko nám môže zobrať strach?

07.10.2010 10:56
debata

Obetuje niekto kvôli strachu svoju kariéru?

Televízia ABC úspešne odštartovala 7.sériu Grey's Anatomy a diváci mali možnosť vidieť ako sa celý personál nemocnice ťažko vyrovnáva z posttraumatického šoku, ktorý im spôsobil vo finále 6.série strelec.

Do funkcie Šéfa chirurgie sa vrátil Richard Weber, po tom ako Derek Sheperd rezignoval na svoju funkciu v deň jeho návratu do nemocnice. Weber povolal na pomoc traumatizovaným kolegom psychológa dr. Perkinsa, ktorý mal pomôcť ostatným, väčšinou sa mu to podarilo, no niektorí ho oklamali, respektíve obišli, ako napríklad Cristina Yang, ktorej povolenie na návrat do práce dal sám Weber. Ten však netušil, akú veľkú traumu Cristina prežíva…

Dve časti odolávala aj Meredith so zdôverovaním sa nejakému psychológovi o tom, aký mala strach o svojho manžela, ktorého strelec postrelil a zároveň potratila. No už v 2.časti to Meredith nevydržala a Derekovi všetko vykričala po tom, ako opäť musel noc stráviť vo väzení za prekročenie rýchlosti. Konečne zo seba dostala svoje pocity a tak dr. Perkins jej dovolil vrátiť sa do práce.

Alex Karev prežil svoje ťažké zranenia a teraz je z neho klasický, arogantný a namyslený Alex, no tiež v sebe skrýva bolesť nad stratou Izzie, čo mu pripomenula Lexie. Lexie asi skončila najhoršie, nervovo sa po streľbe zrútila a niekoľko dní musela stráviť na psychiatrii. Teraz na ňu všetci pozerajú ako na blázna, ale ona už je v poriadku, od stresu sa ju snaží uchrániť aj Mark Sloan, ktorý si uvedomil, že ju stále miluje a chce sa k nej vrátiť, no Lexie teraz nie je pripravená na vzťah, aj keď Marka takisto miluje, chce sa posunúť v kariére ďalej a osobný vzťah musí ísť bokom. Mark chcel Lexie požiadať o ruku, no teraz nevie ako ďalej, či má dať Lexie priestor a počkať alebo ju má požiadať. Lexie ho stále od seba odháňa. Arizona sa nasťahovala ku Callie a chystá veľkú prestavbu bytu, čo Callie trošku desí, pretože cíti, že sa v jej živote zmenilo až príliš veľa, no nič nehovorí a snaží sa Arizonu podporiť. Kto vie dokedy jej to vydrží…

Ťažké chvíle prežíva aj dr. Bailey, ktorá ihneď po streľbe utiekla aj so synom z mesta, po niekoľkých týždňoch sa vrátila späť do práce, no staré miesta jej pripomenuli staré rany. Aj keď sa navonok tvári ako nekompromisná osoba, vnútri je celá vydesená a míňa dosť energie na to, aby vládala žiť svoj život, preto sa rozhodne, že sa rozíde so svojím priateľom a sústredí sa na prácu, myslí si, že tá ju vylieči.

No späť ku Cristine, v minulej časti sa jasne ukázalo, že nie je pripravená sa vrátiť na operačnú sálu. Stále evidentne trpí šokom z toho, ako ju chcel zastreliť maniak priamo na operačke…

Pozrite sa na krátke video z minule časti a presvedčte sa sami!

http://www.youtube.com/watch?…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

A nová časť sa bude aj naďalej točiť okolo Cristiny a nielen jej!

Už dnes večer televízia ABC uvedie 3.časť 7.série s názvom Superfreak.

Dej sa bude odohrávať tesne po týchto udalostiach z operačnej sály. Cristina si uvedomuje, že svojho strachu sa tak ľahko nezbaví a začne uvažovať o tom, že sa vzdá svojej kariéry chirurga!

Jej manžel Owen Hunt sa jej to samozrejme bude snažiť vyhovoriť a na pomoc príde samozrejme aj Meredith a nebude chýbať Derek, ktorý sa bude snažiť Cristine otvoriť oči. Práve to bola ona, ktorá Derekovi na operačke zachránila život, keď ho postrelil a práve kvôli tomu, že operovala Dereka ju chcel strelec zastreliť, chcel si byť istý, že Derek zomrie, no nestalo sa tak.

Teraz sa Derek pokúsi Cristinu vrátiť do starých koľají, samozrejme zasadne aj lekárska Rada a bude sa snažiť vyriešiť tento problém. Viacerí budú toho názoru, že najlepšie by bolo Cristinu prepustiť, keďže ak by sa podobná situácia zopakovala pri operácii pod jej vedením, mohlo by prísť k ohrozeniu života pacienta a to si nemocnica nemôže dovoliť. Derek sa bude snažiť jej vyhadzovu zabrániť, no bude mať viac problémov.

Do Seatllu totiž zavíta jeho sestra Amelia, s ktorou sa roky nevidel a neudržuje s ňou rodinné vzťahy. Amelia prichádza z LA, odkiaľ ju posiela Addison a tak cross-over príbeh Grey's Anatomy a sesterského seriálu Private Practice sa môže začať!

Totižto postava Derekovej sestry Amelie sa od 4.série Private Practice zaradí medzi hlavné postavy a tak samozrejme musí ísť urovnať vzťahy so svojím bratom, ktorý nebude teda nadšený. Dozvieme sa teda viac tajomstiev rodiny Sheperdov a prečo majú títo dvaja súrodenci taký komplikovaný vzťah. Teraz si pozrite trailer a niekoľko sneak peek videí z dnešnej časti, určite neoľutujete!

Na záver ešte zopár informácii zo zákulisia seriálu, objavil sa totiž rozhovor s Katherine Heigl (Izzie Stevens) a jej údajným návratom do seriálu. Herečka všetko vyvrátila a uviedla, že seriál je pre ňu uzavretá kapitola. Autorka seriálu Shonda Rhimes pre túto sériu nachystala najmä pre Alexa príbeh, na konci ktorého by sa mal definitívne spamätať z úteku Izzie. V tejto súvislosti sa hovorilo o tom, že by sa Heigl znova objavila na krátke hosťovanie v seriáli a mohol by sa tak uzavrieť jej príbeh, ktorý po jej rýchlom odchode zo seriálu zostal otvorený a zároveň by sa postava Alexa mohla posunúť ďalej. No posledné vyjadrenia herečka vôbec nevyzerajú nádejne. Zase naopak príde to seriálu nová, zaujímavá postava lekára. Postavu dr. Starka stvárni herec Peter MacNicol, ktorého poznáme najmä zo seriálu Ally McBeal, kde stvárnil bláznivého právnika Johna a na jeho komediálny talent evidentne stavila aj Shonda Rhimes, keďže doktor Stark bude pracovať na pediatrii po boku Arizony a všetci vieme aká bláznivá a nekonformná situácia vládne na tomto oddelení. Je teda viac než pravdepodobné, že sa dočkáme veľa vtipných momentov. MacNicol by sa mal objaviť vo viacerých častiach seriálu a jeho nástup je naplánovaný na november.

Trailer k 3.časti!

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba