Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey's Anatomy - čo keby ste dostali neodolateľnú ponuku za milión?

28.10.2010 09:55
debata

Už dnes večer nás čaká nový pohľad na lekárov…

Minulý týždeň sa v životoch mladých lekárov udial veľký kariérny posun. Šéf Weber našiel vo svojom rozpočte prebytok milión dolárov a ponúkol možnosť svojím nadriadeným, aby každý za ním prišiel a ponúkol mu možnosť, ako tieto peniaze minúť. Každý z nich bol touto možnosťou nadšený a preto sa medzi nimi rozpútala malá súťaž, kto vyhrá milión.

Šéf spravil nadriadeným ešte jeden ústupok a aby mali čas venovať sa svojej prezentácií, na jeden deň povýšil rezidentov na lekárov a tak konečne mohli okúsiť možnosť liečiť ľudí bez toho, aby niekto nad nimi striehol. Deň sa najmä vydaril Meredith, ktorá úplne sama absolvovala operáciu mozgu a Jackson, ktorý spolu s Derekom taktiež absolvoval operáciu mozgu, Alex Karev okúsil, aké to odstrániť prsia 13 ročnému chlapcovi, ktoré mu narástli po tom, ako sa mu zbláznili hormóny. Bol to teda veľký deň pre rezidentov, no významnú úlohu zohrala aj táto súťaž pre lekárov. Čo keby ste dostali neodolateľnú ponuku za milión, čo by ste ponúkli Šéfovi? Nakoniec vyhral Owen Hunt so svojou myšlienkou vymyslieť program pre lekárov, ktorí by sa vyškolili a mohli tak správne reagovať na nečakanú situáciu, ako napríklad vtrhnutie strelca do nemocnice, keďže nikto z lekárov nebol vyškolený na to, ako sa zachovať v situácii ak niečo také nastane. Vyšlo totiž na povrch, že niektoré z obetí mohli prežiť, lenže pravidlá pri uzavretí nemocnice hovorili, aby lekári zostali na svojom mieste a nemali tak možnosť dostať sa na operačnú sálu a tak niektoré obete zomreli „vďaka“ pravidlám, aj keď lekári pri pomoci nepochybili, chyby sa aj tak stali. Teraz sa to musí zmeniť.

Veľký problém má stále Cristina, všetci chápu jej stav, stále nie je schopná vstúpiť na operačný sálu, jej traumatické spomienky sú stále živé a silné, horšie na tom je, že psychická pasivita sa presúva aj na pacientov a tak jej hrozí, že bude prepustená z programu, pokiaľ sa v dohľadnej dobe nedá dokopy.

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Autorka seriálu Shonda Rhimes však všetkých divákov uisťuje, že o svoju obľúbenú postavu neprídu. Nebude sa však konať žiadny vyhadzov z nemocnice ani zo seriálu, Cristinu totiž čaká pre ňu veľká epizóda a udalosti, ktoré sa v nej odohrajú vynesú Cristinu späť na pomyselný piedestál, čo však zásadné sa stane, Rhimes s úsmevom prezradiť pochopiteľne nechcela.

Vzťah Arizony a Callie v nasledujúcich týždňoch prejdú skúškou, na konci ktorej na niekoľko častí odíde Arizona zo seriálu, je to spojené s tým, že herečka Jessica Capshaw sa chce viac venovať rodine, tak si vzala dovolenku na dve časti, no čoskoro sa však vráti. Aké veľké rozhodnutie budú musieť tieto dve ženy spraviť?

Poďme sa ešte povenovať dnešnej časti. Nastane významná vizuálna zmena hlavne pre diváka. Tvorcovia sa rozhodli, že aspoň jednu časť natočia úplne odlišných štýlom a tak už dnes večer sa pozrieme na jeden deň v nemocnici dokumentárnym štýlom z pohľadu pacienta. Doteraz sme videli pohľad lekárov na pacientov a dnes nastane príjemná zmena a všetko sa otočí. Zároveň do nemocnice sa vráti pacientka v podobe herečky Mandy Moore, ktorá účinkovala už v tragickom dvojdielnom finále 6.série, vtedy sa jej operácia nakoniec neuskutočnila, navyše si v nemocnici prežila peklo, kedy sa musela pozerať ako vedľa nej strelec zabil jedného z lekárov a hrozil zastrelením Dr. Baileyovej, zatiaľ, čo ona musela predstierať, že je mŕtva.

Nesie si so sebou teda veľmi silný a ťažký zážitok, nevracalo sa jej do nemocnice ľahko, no lekári ju nakoniec presvedčili, že nič také sa už v nemocnici nemôže zopakovať a že je v bezpečí, no strach a nedôvera je tam stále. Presvedčte sa sami a pozrite si sneak peek video s číslom 3.

Autorka seriálu ďalej tvrdí, že touto epizódou by sa mal uzavrieť dej s témou tragického finále 6.série a následne dôsledkov, ktoré z toho vyplývajú, táto epizóda bude znamenať znovuzrodenie, no lekári na túto údalosť nikdy nezabudnú…

Na záver si pozrite tradične trailer a niekoľko sneak peek videí:

Trailer k 6.časti:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba