Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - podľahne jeho šarmu aj nová stážistka?

08.11.2010 11:24
debata

Po niekoľkotýždňovej prestávke sa už dnes večer vracia Gregory House s novým prípadom!

Tak sme sa všetci dočkali! Dnešným dňom končí vysielacia prestávka a na televízne obrazovky televízie FOX sa vracia obľúbený Dr. House. Dlhšie čakanie na premiérové časti bolo spôsobené baseballom, na ktorého zápasy má výhradné vysielacie práva televízia FOX a keďže sa tento šport teší v Amerike veľkej popularite dostal priestor v prime-time a tak všetky premiérové časti všetkých seriálov museli ísť bokom. Týka sa to aj seriálu Bones (Kosti), ktorý sa vrátil taktiež minulý štvrtok s novou časťou. V priebehu tohto týždňa sa môžete tešiť po dlhšej dobe teda aj na článok o Bones.

No vráťme sa späť k Housovi, ako sľubuje trailer, nové časti budú ešte lepšie ako doteraz a House sa vracia v plnej paráde, ostatná časť pred prestávkou všetkých šokovala, keď sa nečakane v životoch najmä Lisy Cuddy objavila jej malá dcérka, no najväčší šok mal z toho Gregory, aj keď to nechcel pripustiť, jednanie s deťmi nepatrí medzi jeho silné stránky.

Taktiež v tej istej časti sme mohli vidieť aj exkluzívne na hosťovanie herečku Jennifer Grey, známu z filmu Hriešny tanec. Je známe, že herečka nie je príliš nadšená účinkovaním v seriáloch, keďže ju stále prirovnávajú k jej úlohe v Hriešnom tanci, no úlohu v Dr. Housovi nakoniec prijala a zahrala si mamu dieťaťa, ktorá musela spraviť ťažké rozhodnutie, aby ochránila život svojho dieťaťa. Úloha bola plná emócií a Jennifer ju zvládla naozaj bravúrne, momentálne Jennifer hviezdi však v inej televízii, konkrétne v televízii ABC, kde tancuje v programe Dancing with the Stars (u nás Let's Dance) a jej účinkovanie v tejto šou jej pomaly, ale iste vracia zašlú slávu.

Dnešná časť sa však bude točiť najmä okolo príchodu novej posily do tímu.

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Už počas leta a aj počas jesene som vás informoval o tom, že seriál na nejaký čas opustí veľmi obľúbená postava a tou je Trinástka, je to spôsobené časovou zaneprázdnenosťou herečky Olivie Wilde a tak tvorcoiva boli prinútení vymyslieť zápletku tak, aby Trinástka mohla sa kedykoľvek vrátiť do seriálu a pritom priniesť do seriálu svieži vietor v podobe novej posily. Nakoniec voľba padla na mladú herečku Taylor Tamblin, v Housovi si zahraje veľmi sympatickú úlohu mladej študentky medicíny, ktorú príjme riaditeľka Cuddy. House samozrejme je k nej „milý“, no netuší však, že mladá študentka Martha Masters je geniálna a všetky možné vedomosti má v malíčku a tak sa môže stať významnou pomocou pre celý tím, ktorý teraz bez Trinástky má práce vyše hlavy. House síce odmieta prijať Marthu, keďže si myslí, že výpomoc nie je potrebná, no ani vzťah s Cuddy ho nezáchrani od toho, aby mu mladá medička stále za chrbtom. Pozrite si teraz sneak peek video, kde Cuddy oznamuje Housovi, že aj napriek jeho snahe neprijať nikoho sa mu to nepodarilo.

http://www.youtube.com/watch?…

House teda „príjme“ Marthu do tímu, no jej príchod asi nenadchne nikoho a tak Marthu čaká ťažká úloha presvedčiť každého, že svoju novú prácu si zaslúži a nie je dôvod, aby si z nej uťahovali. No časom sa ukáže, že Martha je naozaj šikovná stážistka a že sa jej podarí veľmi dobre odolávať Housovým nemiestným poznámkam, čo ho samozrejme ešte viac naštartuje, nikomu sa však Gregory neprizná, ale Martha ho naozaj presvedčí o svojich kvalitách…Môžeme sa teda pripraviť na veľa vtipných scéne medzi Marthou a Gregorym na pozadí ťažkých prípadov, ktoré budú musieť vyriešiť a tak odvrátiť smrť svojich pacientov.

Zoznámte sa, prichádza Martha Masters!

http://www.youtube.com/watch?…

Na záver článku si pozrite ešte trailer k dnešnej časti!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)