Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey´s Anatomy - obetujú kariéru kvôli túžbe po rodine?

24.03.2011 12:03
debata
 

Grey´s Anatomy

Season 7

 
odkaz Grey´s Anatomy - obetujú kariéru kvôli túžbe po...
Grey´s Anatomy - obetujú kariéru kvôli túžbe po rodine? Grey´s Anatomy - obetujú kariéru kvôli túžbe po rodine?

Obetujú kariéru kvôli túžbe po rodine?

 

Po mesiaci sa už dnes večer vracia 7.séria späť!

  

Už je to mesiac, kedy televízia ABC nám ponúkla premiérovú časť našeho obľúbeného seriálu Grey´s Anatomy, následne dopriala seriálu malú prestávku vo vysielaní, ktorá sa však na radosť všetkých dnešným večerom končí a ABC pokračuje vo vysielaní 7.série. Čaká nás už 17.časť s názvom This is How We Do It. No väčší zážitok iste zažijeme už o týždeň neskôr, kedy televízia uvedie dlhoočakávanú hudobnú epizódu! Viac sa dozviete v článku už nasledujúci týždeň.

Ale ešte skôr ako uvidíme túto veľmi zaujímavo spracovanú epizódu sa poďme bližšie pozrieť, čo nás čaká ešte dnes a potom sa môžete tešiť na veľa zaujímavých informácií zo zákulisia. Dej seriálu sa o mesiac, presne ako mal seriál prestávku a vrátime sa späť do Seattle Grace Mercy West, kde každý deň naši lekári bojujú o životy pacientov. Šéf Weber bude mať stále problémy so svojou ženou Adele, ktorá ako sa zdá trpí Alzheimerom a jej stav sa zhoršuje, pre pripomenutie, v posledných minútach ostatnej epizódy si Weber už musel pripustiť, že Adele má skutočný problém a musí jej pomôcť, preto požiadal Dereka, aby Adele zapojil do svojho klinického výskumu Alzheimera. Je mu síce jasné, že Derek nemusí nájsť včas dostatočné silné lieky, ktoré by chorobu spomalili, no je ochotný podstúpiť riziko a tým na seba uvalí veľký tlak od Webera…

Zároveň Derek prežíva sklamanie, keďže jeho snaha s Meredith mať vytúžené bábätko stroskotala na veľmi vážnych zdravotných komplikáciach. Meredith totiž pre podporu plodnosti si musela pichať injekcie, no následkom užívania liekov sa jej rapídne začal zhoršovať zrak a ona nemohla vykonávať operácie a ani sa starať o pacientov. Meredith však bolo ochotná obetovať svoju kariéru kvôli dieťaťu, ale Derek nechcel ohrozovať jej zdravie, preto musela okamžite prestať brať tieto lieky. Teraz však uvidíme ako situácia nakoniec vyvinula, stále ešte platí, že je Meredith ochotná obetovať kariéru?

 

Nový seriál prichádza na blog o seriáloch!

Dáte mu šancu?

BODY OF PROOF

 

Od 29.marca!

 

Tehotenstvo Callie Torres po počiatočných neistotách matky pokračuje bez problémov, zároveň sa konečne vyjasnila situácia medzi Callie a otcom bábätka Markom Sloanom a partnerkou Callie Arizonou. Arizona totiž nebola nadšená, že Mark sa tak angažuje vo všetkom, čo sa týka dieťaťa, myslela si, že už spravil dosť, keď sa vyspal s Callie, neuvedomila si, že Mark je naozaj šťastný, že bude otcom. Už v dnešnej epizóde nás čaká veľká párty na privítanie bábätka, uskutoční sa ako inak v nemocnici a zúčastnia na nej všetci lekári. Zdá sa, že ich šťastie je dokonalé a nič im nechýba. No oku pozorného diváka určite neušiel detail, že Callie a Arizona sa ešte nevzali, aby boli dokonalá rodina a zdá sa, že tvorcovia seriálu chcú vyriešiť aj túto chybičku krásy v tejto idylke. Síce nechcú narovinu povedať, že už túto jar sa dočkáme svadby, no správy zo zákulisia hovoria jasnou rečou. Tvorcovia potvrdili, že spoznáme rodičov Arizony, ktorí zavítajú do Seattlu, rodičov stvárnia herci Judith Ivey a Dennis Arndt, dokonca už teraz je jasné, že v epizóde, ktorá bude odvysielaná už 5.mája uvidíme opäť rodičov Callie. Je teda viac ako jasné, že s najväčšou pravdepobodnosťou sa dočkáme svadby tohoto páru. Callie konečne dosiahla čo chcela a dočká sa vytúženej rodiny, no dokáže neskôr kvôli rodine obetovať kariéru?

Tvorcovia si veľmi zaujímavú zápletku pripravili pre April Kepner a vrcholne nepríjemného lekára Dr. Starka, ktorého naozaj všetci neznášajú aj z radov divákov. Všetkým však spadla sánka, keď v ostatnej epizóde pozval April na rande, tá bola v neočakávaných rozpakoch a jeho ponuku prijala. V dnešnej epizóde ako som už spomenul sa ocitneme o mesiac neskôr a títo dvaja majú za sebou už niekoľko schôdzok za sebou a April je prekvapená, že Stark vôbec nie je taký nepríjemný v súkromí ako sa prezentuje v nemocnici. Zdá sa, že týmto dvom to začína spolu fungovať a tvorcovia sľubujú naozaj veľmi zaujímavé scény medzi týmito dvoma postavami!

Viacerých divákov zaujala nová hosťujúca postava, ktorá sa začala objavovať, ide o gynekologičku Lucy a každému aspoň zjavom veľmi pripomína Izzie, podobnosť s Izzie je naozaj neodškriepiteľná, ale čo sa týka povahy, tak podobnosť s Izzie sa okamžite stratí. Práve toto však k nej priťahuje Alexa Kareva a dlho sa snažil pozvať ju na rande, no ona stále odmietala. Postupne si Lucy uvedomuje, že Alex ju priťahuje, lenže ona sa nechce teraz viazať a chce sa sústrediť na kariéru. Táto skutočnosť jej však nebráni s Alexom flirtovať a Alex si myslí, že práve ona bude tá, ktorá mu zahojí rany po bolestivom rozchode s Izzie. Lenže je tu problém s ďalším účinkovaním tejto postavy, keďže herečka Rachel Taylor bola obsadená do pilotu seriálu Charlieho anjeli. Televízia sa chystá spraviť remake tohoto seriálu a Rachel by mala stvárniť jednu z hlavných úloh. Prax v Amerike je však taká, že herec nemôže hlavne z časových dôvodov hrať hlavné postavy v dvoch seriáloch a tu je kameň úrazu. Diváci si Rachel veľmi obľúbili a tvorcovia seriálu veľmi dbajú o názor divákov a takto sa už do seriálu dostalo niekoľko postáv, ktoré boli pôvodne plánované iba ako jednorázové. Diváci žiadajú, aby Lucy zostala účinkovať v Grey´s Anatomy, no prípade ak si nakoniec ABC objedná Charlieho anjelov, tak je jasné, že Lucy Seattle bude musieť opustiť. V tom prípade čaká Alexa ďalšia citová rana, keďže je stále veľmi citovo zraniteľný a stále ho trápi Izzie a Lucy bola prvá žena, s ktorou by si vedel predstaviť vzťah. Keby aj Lucy odišla, môže však v Grey´s Anatomy hosťovať v niekoľkých epizódach, diskutabilné je, či by to bolo dostatočné na rozvinutie ich vzťahu.

Do milostného trojuholníku sa dostane aj kardiochirurgička Teddy Altman, keďže to jej života sa vráti jej stará láska, áno je to tak, do seriálu sa hosťovanie opäť vráti postava psychológa Perkinsa. Účinkoval v prvých epizódach aktuálnej série a jeho úlohou bolo pomôcť lekárom dostať sa z ich psychických problémov po tom ako do nemocnice vtrhol muž, ktorý chcel pomstiť smrť svojej ženy a zastrelil niekoľko lekárov. Vtedy sa Teddy do Perkinsa zamilovala, no on musel odísť, teraz chce dať ich láske novú šancu, netuší však, že Teddy sa medzičasom vydala, síce nie z lásky, chcela totiž pomôcť pacientovi s liečbou, no jeho poistka už nemohla pokryť nákladnú liečbu a tak sa vzali a jeho mohli ďalej liečiť a on nezomrel. Problémom je, že on sa do Teddy zamiloval a ako sa zdá, bude o ňu bojovať!

Pozrite si trailer k dnešnej časti!

  
 

Na záver si pozrite prvú ochutnávku z dlhoočakávanej hudobnej epizódy. Už o týždeň sa dočkáme druhej časti tohoto článku a pozrieme sa bližšie na veľmi zaujímavé informácie, ktoré sa týkajú Meredith a Dereka, Cristiny a Owena, Marka a Lexie a ukážeme si viac ukážok ako budú lekári spievať!

 
    
debata chyba