Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Grey´s Anatomy - čaká ich tragický koniec rodinného šťastia?

31.03.2011 13:08
debata
 

Grey´s Anatomy

Season 7

odkaz Grey´s Anatomy - čaká ich tragický koniec...
Grey´s Anatomy - čaká ich tragický koniec rodinného šťastia? Grey´s Anatomy - čaká ich tragický koniec rodinného šťastia?
 

Čaká ich tragický koniec rodinného šťastia?

 

Už dnes večer sa môžete tešiť na špeciálnu epizódu seriálu!

  

Už je to naozaj niekoľko týždňov, čo televízia ABC zverejnila informáciu, že v druhej polovici aktuálnej, 7.série sa môžeme tešiť na špeciálnu, hudobnú epizódu nášho obľúbeného lekárskeho seriálu. Následne sa však objavila otázka ako tvorcovia chcú zakomponovať do dramatického seriálu, kde sa bojuje o životy pacientov skutočnosť, že lekári budú spievať. Výsledok si pozrieme už dnes večer a tvorcovia si pripravili naozaj klasickú, veľmi dojímavú epizódu, na akú sme v Grey´s Anatomy zvyknutí. Konkrétne nás čaká 18.časť 7.série s názvom Song Beneath The Song.

Iste každého šokoval koniec minulotýždňovej epizódy, keď mali autonehodu Callie a Arizona, pôvodne si chceli ísť užiť pekný víkend do malého hotelu mimo mesta, no pri ceste tam si vydiskutovali dôležité veci ohľadom ich vzťahu a svadby a na ich prekvapenie sa zhodli, že sa chcú vziať, to však Arizona na moment nevenovala pozornosť premávke a prihodila sa tragédia. Už v dnešnej hudobnej epizóde bude ich príbeh pokračovať a bude nosným elementom v tejto časti, keďže dej sa bude točiť najmä okolo Callie, ktorá utrpela ťažké zranenia a je v pokročilom štádiu tehotenstva a tak sa rozpúta boj s časom, aby všetci lekári zachránili ich kolegyňu a bábätko, a aby zachránili rodinné šťastie, ktoré konečne nadobudla Callie s Arizonou.

Príbeh epizódu bude rozprávať a najmä spievať herečka Sara Ramirez (Callie Torres), ktorá sa bude prizerať ako ostatní bojujú o jej život a život nenarodeného dieťaťa. Počas celej doby vysielania seriálu hrala hudba veľmi dôležitú a tvorcovia si vybrali zámerne piesne, ktoré u divákov najviac zabodovali.

Poďme si podrobnejšie predstaviť skladby, ktoré dnes zaznejú, a ktoré postavy si ich zaspievajú:

1.Breath 2 AM si zaspieva Lexie Grey

2.Chasing Cars si zaspievajú spoločne Callie, Owen Hunt, Miranda Bailey

3.Grace si zaspieva Callie s spolu s ostatnými ženskými predstaviteľkami

4.How to Save a Life, veľmi obľúbený song, ktorý zaznel viackrát v počas vysielania by si mali tiež hromadne zaspievať účinkujúci

5.Running of Sunshine taktiež si ju hromadne zaspievajú lekári

6.How We Operate si zaspieva Owen Hunt

7.The Story taktiež zaznie

8.Cosy in the Rocket zaznie v podaní všetkých.

Avšak sa môžeme tešiť aj možné prekvapenia, ktoré tvorcovia sľubujú, iste pre všetkých bude zaujímavé sledovať maximálne dojímavý príbeh a vidieť spievať hercov, o ktorých ste možno ani netušili ako dobre vedia spievať.

Všetkých nedočkavých fanúšikov však iste zaujíma, či sa podarí zachrániť aj nenarodené bábätko, sama herečka Sara Ramirez (Callie Torres) nechcela samozrejme prezradiť ako epizóda skončí, no máme sa určite pripraviť na veľmi dojemnú epizódu, budeme iste všetci prekvapení ako aj ostatné postavy budú reagovať na túto skutočnosť, že Callie môže prísť o bábätko, po ktorom tak vždy túžila a aj otec dieťaťa Mark Sloan sa prejaví ako obetavý otec. Všetci však pevne veríme, že tvorcovia seriálu neboli takí krutí a nenechali zomrieť vytúžené bábätko.

Určite si pozrite všetky ukážky až do konca!

 
 

Ako som sľúbil v minulotýždňovom článku, že sa pozrieme na ďalšie informácie zo zákulisia, tak aj plním. Poďme teda postupne. Iste viacerých zaujíma nekonečný vzťah – nevzťah medzi Lexie a Markom. Lexie síce nevedela prekusnúť, že Mark je otcom dieťaťa Callie a tak sa dala dokopy s Jacksonom. Marka to však veľmi trápi a stále dúfa, že sa Lexie k nemu vráti. Lexie však momentálny stav veľmi vyhovuje, keďže s Jacksonom vzťah nechcú a ide im len o sex. No je tu však dobrá správa, sama herečka Chyler Leigh potvrdila, že zápletka s Markom určite nie je na konci a Lexie Marka stále miluje, takže nie je nič stratené a diváci musia byť v tomto prípade naozaj trpezliví a dočkajú sa, možno, aj dobrého konca.

Ak ste si mysleli, že manželstvo Cristiny a Owena bude pokračovať bez problémov, tak ste sa mýlili. Už pomerne vážnu facku dostalo, keď sa nezhodli na téme dieťa. Owen túži po rodine, zatiaľ, čo Cristina sa chce venovať kariére, Owena však veľmi trápi táto skutočnosť a budú sa musieť zamyslieť kam ich spoločná budúcnosť smeruje. Owen je však trpezlivý človek a nechal riešenia tejto otázky na dobu neurčitú, dúfa, že raz Cristina sa dostane do obdobia, kedy bude túžiť po rodine. No veľký problém teraz pre Cristinu sa bude javiť skutočnosť, že Šéf Weber poverila práve Owena, aby vybral nového šéf rezidenta, čo pre Cristinu predstavuje vážny problém, lebo práve ona tak ako aj všetci ostatní chcela dostať toto miesto a teraz je jasné, že miesto nedostane, lebo by všetci Owena podozrievali z konfliktu záujmov. Táto skutočnosť sa tak pre Cristinu stane veľkou prekážkou, keďže sa chce sústrediť na kariéru a toto je pre ňu vážna prekážka, čo sa prejaví aj v manželských hádkach a problémoch…

Iste si viacerí priali, aby sa do seriálu vrátil nejaký poriadny príbeh s Meredith a Derekom, ktorý sa počas 7.série dostali trošku do úzadia, tvorcovia majú pre divákov pripravené prekvapenie a ústredný pár seriálu čaká do konca tejto série naozaj veľký príbeh, ktorý by mohol eventuálne pokračovať aj v 8.sérii. Určite to bude súvisieť s ich výskumom liečby Alzheimera, ktorý týchto dvoch naplno pohltil a možno sa nás čaká aj príbeh o ich oficiálnej svadbe a možno na konci série sa Meredith dozvie, že je konečne tehotná. Tieto možnosti tvorcovia predostreli, teraz musíme len počkať, ktorý z príbehov sa potvrdí.

S blížiacim sa koncom 7.série, ktorý je naplánovaný na 19.máj sa objavili už aj prvé plány tvorcov ako natočia finále tejto série. Tento rok sa však posledná epizóda bude líšiť od tých z predchádzajúcich rokov. Po minulé roky sme boli zvyknutí na bombastické finále a tieto epizódy patrili k tomu najlepšiemu, čo seriál priniesol, no tento rok plány pre finále hovoria o tom, že bude kľudnejšie, teda porovnaním s finále 5. a 6.série, ale určite nás bude čakať zaujímavý príbeh. Taktiež nás nečaká dvojhodinové finále, ale len klasická jedna epizóda, najväčšia pozornosť bude zameraná na tri postavy, konkrétne Meredith, Cristinu a Alexa. Tvorcovia sľubujú zaujímavé odhalenia, ktoré prekvapia aj skalných divákov. Čo teda môžme očakávať? Vyrieši sa vo finále problém s Meredithiným tehotenstvom? Rozpadne sa Cristine manželstvo? Vyrieši konečne Alex svoj vzťah s Izzie? Zatiaľ sa presne nevie, o všetkom bližšom sa samozrejme dočítate na blogu.



   
debata chyba