Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - prečo lekárka strávila mesiace vo väzení?

11.04.2011 12:03
debata

H O U S E M.D.

SEASON 7

odkaz Dr.House - prečo lekárka strávila mesiace vo...
Dr.House - prečo lekárka strávila mesiace vo väzení? Dr.House - prečo lekárka strávila mesiace vo väzení?
 

Prečo lekárka strávila mesiace vo väzení?

 

Nenechajte si ujsť návrat obľúbenej postavy!

  

O excesoch Gregory Housa som podrobnejšie písal v predchádzajúcom článku, kto má záujem a premeškal ho, tak si ho dodatočne môže prečítať v sekcii Dr.House na blogu. Dnes sa však House vracia takmer po mesiaci späť s premiérovými epizódami späť na televízna obrazovky a televízia FOX si prichystala pre divákov naozaj veľkú lahôdku. Čaká nás už 18.epizóda 7.série s názvom The Dig.

Už dlhšiu dobu tvorcovia spomínali, že jedna obľúbená postava sa vráti do seriálu neskôr počas 7.série. A ten dôležitý pojem neskôr nikto nevedel rozlúštiť, no dnes sa všetko zmení a Trinástka sa vracia definitívne na scénu. Len pre pripomenutie poznamenám,že v úvode aktuálnej série Trinástka opustila lekársky tím a nikto nevedel, čo sa s ňou stalo. Reálnym dôvodom odchodu tejto postavy bola časová zaneprázdnenosť herečky Olivie Wilde, ktorá natáčala niekoľko veľkorozpočtových filmov a na časovo náročné natáčanie seriálu už nemala čas, ani energiu. Tvorcovia seriálu jej vyšli v ústrety a na čas odstránili Trinástku zo seriálu s tým, že sa určite vráti. Sama herečka od začiatku vyvracala fámy o tom, že by seriálu opustila definitívne. Ako to už býva zvykom, tvorcovia túto skutočnosť využili po svojom a prinesú nám veľmi zaujímavú zápletku práve s Trinástkou a my sa už dnes večer dozvieme, čo sa s ňou stalo. Kde vlastne bola? Pre mnohých to bude iste šok, ale Trinástka bola niekoľko mesiacov vo väzení, no nikto nevie prečo a príde ju vyzdvihnúť nikto iný ako Gregory House! Postupne by sme sa mali dozvedieť pravý dôvod jej uväznenia a malo by sa jednať o veľmi dojemnú chvíľu, keďže ten dôvod bude dojemný. Trinástka sa však bude snažiť vrátiť naplno do života a vrátiť sa do práce a zabudnúť na to, že sedela v base niekoľko mesiacov. Môžeme tiež očakávať, že sa Trinástka s Housom viac zblížia, ale nie po tej milostnej stránke. Môžeme to nazvať priateľstvom, i keď pri Housovi použiť pojem priateľstvo je dosť odvážny, no pre Trinástku nájde veľké pochopenie, ktoré preňho ostatní nemajú, čo samozrejme súvisí s jeho rýchlou svadbou. Síce bol odhodlaný, že sa ožení so ženou, ktorá potrebovala víza. Nakoniec však manželstvo nenaplnil, keďže jeho s rozhovor s Cuddyovou mu vŕtal v hlave a zdá sa, že aj napriek tomu, čo všetko spravil Cuddyovú stále miluje, no cesta späť bude veľmi ťažká. A príchod Trinástky mu dosť pomôže, pretože prinesie nový vietor do jeho katastrofálneho života.

S návratom Trinástky však odíde praktikantka Martha Masters, ktorú si diváci v zámorí veľmi obľúbili, no herečka Taylor Tamblin odmietla trvalé účinkovanie. No je tu šanca, že by sa vrátila ako hlavná postava v 8.sérii? Prečo to vlastne hovorím? Ide o to, že divákov čaká veľmi smutná rozlúčka s postavou, s ktorou ste sa stretávali celých 7.sérii a pred pár dňami vyšla správa, že herec Robert Sean Leonadr – Dr. Wilson odchádza zo seriálu po skončení 7.série! Je to naozaj šokujúca správa, keďže tvorcovia vôbec nedeklarovali túto skutočnosť, iste dúfali, že si to herec ešte rozmyslí, keďže mu končí zmluva, no herec bol v tomto neoblomný a sám potvrdil, že v súčasnosti natáča posledné epizódy v Housovi a po finálovej časti jeho postava definitívne skončí. Nechcel však komentovať správy o tom ako jeho postava skončí. Viacerí fanúšikovia sa obávajú toho, že jeho koniec bude tragický a tým pádom by sa už Wilsom nemohol objaviť v nasledujúcej sérii ako hosť. Prečo však sa tak herec rozhodol? Dôvod je prozaický – rodina. Počas siedmich rokov natáčania bol veľmi vyťažený a najviac trpela rodina a teraz, keď mu končí zmluva sa bude môcť venovať rodine a divadlu a najmä zvoľniť tempo. Či však bude hosťovať aj v nasledujúcej sérii komentovať zatiaľ nechcel. Všetko sa dozvieme v poslednej epizóde aktuálnej série, ktoré je naplánované na máj.

Kto však nahradí Wilsona? Bude to úplne nová postava, keďže Wilson patril medzi postavy, ktoré v seriáli dostávali veľa priestoru, tak aj jeho náhrada bude musieť byť dôležitejšia postava. Bude to práve Martha Masters?

    
       
debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)